in

ALSO versterkt haar directieteam in de Benelux regio

ALSO heeft vandaag de benoeming van drie nieuwe leden van het Benelux directieteam aangekondigd. Marc Nijhof is benoemd tot Senior Vice President Sales naast zijn functie als CCO bij ALSO International.

Rob Lenderink zal starten als Commercial Director en Brigitte van den Boogaard is al begonnen in haar nieuwe rol als Director E-Commerce en Marketing.

“Met diepgaande kennis van de markt en jarenlange verkoopervaring zullen deze drie collega’s de expertise van ALSO in België, Nederland en Luxemburg nog verder versterken. Ik kijk ernaar uit om nauw met hen samen te werken”, zegt Bas Janssen, Chief Customer Officer Benelux bij ALSO.

“Ik kijk ernaar uit om nauw met hen samen te werken”

Marc Nijhof begon zijn carrière bij ALSO in 2006 als Managing Director van ALSO International, Europa’s grootste distributeur op het gebied van printing consumables, voorheen bekend als Alpha International. Daarvoor had hij diverse verkoop- en managementfuncties bij onder andere Ahrend Office Products, Dexxon en Despec. Rob Lenderink stuurt vanaf augustus 2018 het commerciële team van ALSO aan. Hij heeft uitgebreide ervaring in de distributiemarkt vanuit zijn eerdere functies als Sales & Marketing Director Benelux bij Lexmark en European Partner Manager bij onder anderen Canon Europa.

In april van dit jaar is Brigitte van den Boogaard toegetreden tot de directie, in de rol van Director E-commerce en Marketing. Voordat zij in 2017 bij ALSO ging werken, werkte ze meer dan 11 jaar in verschillende functies bij Office Depot en was zij een van de experts bij Shopping Tomorrow, het onderzoeksplatform voor de e-commerce en retailbranche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bowers & Wilkins introduceert nieuwe 600 Series

DigiTip & Win: Kleurrijk Bluetooth-audioplezier voor de zomer