in

ALSO presenteert Channel Trends + Visions (CTV)

Hoe kan ik IoT of AI-oplossingen implementeren bij mijn klanten? Wat is de ideale oplossing met betrekking tot cloud setup voor hen?

En hoe gaan we om met de voortdurend nieuwe milieu- en supply chain regelgevingen? Deze vragen staan voor CSP en MSP professionals centraal tijdens het ALSO CTV evenement op 15 juni in Nieuwegein. Het evenement biedt niet te missen inzichten en informatie onder het motto ‘Leading the way’.

Tijdens dit live evenement presenteert ALSO, samen met haar leveranciers, ideeën, producten en oplossingen voor de vele taken en uitdagingen waar het channel momenteel voor staat. Focus ligt op onderwerpen die bijdragen aan de IT-infrastructuur van de toekomst, waaronder duurzaamheid in IT en het nieuwe werken.

“We kijken er erg naar uit om onze klanten fysiek weer te ontmoeten”, zegt Marc Nijhof, CCO van ALSO Nederland. “Ons doel is om nieuwe ideeën te delen en praktische ondersteuning te bieden aan onze partners, door samen met hen de weg te wijzen naar een duurzaam en succesvol kanaal. We laten zien hoe resellers kunnen profiteren van de laatste IT-trends en welke stappen we moeten nemen om onze eindklanten de moderne, cloud-gebaseerde IT-oplossingen te bieden die ze van ons verwachten. We kijken uit naar een inspirerende dag en veel goede gesprekken met oude en nieuwe partners.” Alle informatie rondom het evenement vind je terug op: www.also.nl/ctv.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Philips lanceert nieuwe draagbare monitor; de Philips 16B1P3302D

Laad je smartphone supersnel op