in

EasyNote Butterfly S notebook


Packard Bell komt met de EasyNote Butterfly s, een energiezuinige notebook in een stijlvolle vlindervorm. Deze notebook heeft een batterijduur tot acht uur door diverse energiebesparende functies en onderdelen.
De EasyNote Butterfly s is vanaf vandaag verkrijgbaar via het retailkanaal van Packard Bell voor een adviesprijs vanaf 599 euro, inclusief BTW.


De EasyNote Butterfly s verbruikt aanzienlijk minder energie dan een standaard notebook. Met de PowerSave-knop kunnen gebruikers handmatig de grafische modus aan- en uitzetten. Als de grafische kaart is gedeactiveerd, worden graphics ondersteund door de chipset, wat de batterijduur ten goede komt. 

De EasyNote Butterfly s beschikt ook over een koelsysteem om warmte te reguleren en optioneel een Solid State-drive die kleiner en lichter is dan conventionele harde schijven, waardoor de batterijduur met 10 procent toeneemt. Het LED backlight-scherm en de Intel ULV Core-processor, die beide weinig stroom verbruiken, maken de EasyNote Butterfly s een zeer energiezuinige notebook met een batterijduur tot acht uur. 

Design 
De vlindervormige Easynote Butterfly s heeft een zwart met zilver gekleurde cover, afgeronde hoeken en een palmsteun van geborsteld aluminium die het matzwarte toetsenbord en frame accentueert. 

Mobiliteit
De EasyNote Butterfly s weegt 1,8 kilo en is minder dan 1-inch dun. Het scherm is 13,3-inch waardoor het apparaat ultramobiel is. De resolutie van 1366 x 768 maakt dat het scherm groot genoeg is om te gebruiken zonder externe monitor. Het LED backlight-scherm geeft scherpere en meer levendige beelden, terwijl de Dolby Sound Room zorgt voor een heldere geluidsweergave. 

Overige specificaties
Aan de bovenkant van het toetsenbord zitten rode hotkeys: een PowerSave-toets, een My BackUp-toets voor het eenvoudig opslaan van gegevens, touchpad-vergrendeling voor het activeren of deactiveren van de touchpad, Wi-Fi-activering en geluidsregeling. Daarnaast is de notebook uitgerust met een HD-webcam, een ATI Mobility Radeon HD 4330 grafische kaart, DDR3 Ram geheugen en een HDMI-aansluiting. 

Software 
De Packard Bell EasyNote Butterfly s notebook beschikt over Norton Internet Security, een volledige versie van Adobe Photoshop Elements 6, Nero 8 Essentials en Microsoft Works 9.

Carcassonne op handheld

Studio op zakformaat