in

Game Mania opent 25e winkel in FAME Music Store

Ondanks de huidige economische recessie bouwt gamesspeciaalketen Game Mania ambitieus verder aan zijn groei. De vorig jaar ingezette expansie in Nederland wordt in sneltempo voortgezet. Op 18 juli 2009 opent Hans Breukhoven, oprichter en CEO, dan ook persoonlijk de 25e winkel In de FAME Music Store op de Kalverstraat in Amsterdam. Dit brengt het totaal op 58 winkels in de Benelux.

De opening van de 3de Game Mania store in Amsterdam brengt ongetwijfeld weer duizenden kijklustigen en gamers op de been. Naast de topligging van de winkel, zal Game Mania ook nu weer zorgen voor enkele exclusieve acties en activiteiten.

Tijdens de opening zijn er verschillende acties gepland. Zo zal – een week voor de officiële release! -de game Wii Sports Resort door Hans Breukhoven aan de pers en het publiek voorgesteld worden, ondersteund door de levensechte game-mascotte Super Mario. Na de demonstratie krijgt het publiek ook de mogelijkheid dit spel zelf te spelen en zijn er voor de uitblinkers diverse prijzen.

Ook de Nintendo DSLite omruilactie, een enorm succes bij de opening van de Game Mania winkel in Almere, zal opnieuw opgezet worden. Klanten kunnen dan tegen inlevering van een aantal gebruikte Nintendo DS spellen en een gebruikte Nintendo DSLite draagbare console een geheel nieuwe DSLite uitzoeken in een kleur naar keuze.

Tenslotte ontvangen – naar goede Game Mania traditie – de eerste 250 bezoekers een verrassingspakket met allerlei game goodies, is er een “Meet & Greet” met de wereldberoemde game-mascotte Super Mario en kan je op een podium meespelen met een professionele Guitar Hero Live Band.

Carcassonne op handheld

Studio op zakformaat