in

Een ongekende thuisbioscoop ervaring door de combinatie van de nieuwe Marantz AV 10 voorversterker en AMP 10 eindversterker

De Marantz AV 10 en AMP 10 biedt superieure prestaties, aanpasbare functies en heeft een prachtig ontwerp voor de nieuwe norm in thuis films beleven.

De Marantz AV 10 is ontworpen om ook de meest veeleisende liefhebbers de ultieme thuisbioscoop ervaring te bieden. Door de nieuwste AV-formaten, die zorgen voor een kristalheldere beeldkwaliteit en een 3D-geluidsbeeld, wordt je helemaal in de film gezogen. Daarnaast is er een nog hoger niveau te realiseren door de Marantz AV 10 te combineren met de bijpassende Marantz AMP 10 16-kanaals 200-watt eindversterker, waarin Marantz zijn meest geavanceerde en verfijnde eindversterker architectuur heeft toegepast.

De AV 10 en AMP 10 maken beide deel uit van de Marantz CINEMA-serie. Ze zijn uiterst zorgvuldig afgestemd en met authentieke materialen vervaardigd. Ontworpen in een moderne stijl die past bij het rijke erfgoed en de prestaties van Marantz. Door de zorgvuldig ontwikkelde connectiviteit opties en selecteerbare versterker modi stem je je thuisbioscoop ervaring op je eigen voorkeuren af.

Kenmerken AV 10

 • Ongeëvenaarde prestaties: Door de discrete HDAM en current feedback versterking en andere technologieën in de AV 10 realiseer je een thuisbioscoop die zelfs je hoogste verwachtingen nog overstijgt.
 • Meeslepend 3D-geluid: 15.4-kanaals uitgangen en verwerking leveren de meest meeslepende luisterervaring op die maar mogelijk is; populaire 3D-formaten zoals Dolby Atmos®, DTS:X®, IMAX Enhanced en Auro 3D maken het geluidsbeeld nog beter.
 • Ruimtecorrectie technologie: Stem je speakers nauwkeurig af met de geïntegreerde Audyssey MultEQ XT32 en maak zelfs van uitdagende akoestische ruimtes een ideale luister omgeving. Meer gevorderde gebruikers optimaliseren hun thuisbioscoop met de upgrade mogelijkheden die Dirac Live biedt voor nog professionelere kalibratie op afstand via een pc of smart devices (beschikbaar medio maart).
 • HEOS Built-in technologie: Je streamt draadloos muziek vanaf allerlei gratis en premium streamingdiensten en deelt deze met HEOS-apparaten in andere kamers.
 • Compatibiliteit: Via zeven HDMI-ingangen (allemaal 8K), digitale, analoge en phono-ingangen en luidspreker- en voorversterker uitgangen maak je verbinding met vrijwel alle andere componenten in je huis.
 • Upgrade mogelijkheden: Door de uitgebreide ingangen en uitgangen en het krachtige software-ecosysteem kun je de AV 10 gemakkelijk upgraden als je thuisbioscoop groter wordt.
 • Eenvoudig in te stellen en te gebruiken: Dankzij de meegeleverde aluminium afstandsbediening, de toegankelijke bediening op het voorpaneel, de spraak functionaliteit en het intuïtieve HD onscreen installatieproces, voel je je direct een expert.

Kenmerken AMP 10

 • Ultieme prestaties: Dankzij de Sound Masters van Marantz is de AMP 10 op de exclusieve HDAM-SA2-technologie van Marantz en nieuw ontwikkelde klasse D-versterking gebaseerd. Dit levert de meest ongelooflijke bioscoopervaring bij jou thuis op die mogelijk is.
 • Krachtig: De AMP 10 (met een nominaal vermogen van 200 W per kanaal in 8 ohm en 400 W per kanaal in 4 ohm) combineert 16 kanalen en een indrukwekkend vermogen op intelligente wijze tot een eindversterker van referentieniveau voor ultieme thuisbioscoop prestaties.
 • Aanpasbaarheid: Natuurlijk kan elk van de 16 kanalen onafhankelijk werken, maar het is ook mogelijk twee kanalen als paar in de bi-amp-stand te schakelen om frequentiebanden van elkaar te scheiden, of ze in de BTL-stand te schakelen voor als je nog meer vermogen wilt.
 • Besturing: Ook als je de AMP 10 in een andere ruimte plaatst, kan de besturings- en statusinformatie gemakkelijk worden doorgegeven aan de AV 10 als de eind- en voorversterker met elkaar zijn gekoppeld. En voor wie ervan houdt zijn huis te automatiseren, is de AMP 10 ook compatibel met domotica systemen.

Beschikbaarheid en prijzen:

De Marantz AV 10 (€7.000) en AMP 10 (€7.000) zijn vanaf vandaag bij erkende Marantz-dealers in Europa verkrijgbaar.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

OnePlus lanceert de OnePlus Pad

Vijf voorwaarden voor een keuze voor de juiste verzendtool