in

Eenvoudig telefoongesprekken vastleggen

Na de recente introductie van de nieuwste digitale memorecorderlijn brengt Ateq International de Philips Telefoon Pickup Microfoon LFH 9162 en tevens een bundel op de markt bestaande uit de digitale memorecorder LFH 0660 en een microfoon voor opname van telefoongesprekken.

Met de Pickup Microfoon kan de gebruiker telefoongesprekken opnemen zonder hinderlijke bedrading. Het apparaat ‘luistert’ tijdens het gesprek mee en geeft dit door aan de memorecorder. Interviews en andere gesprekken kunnen op deze makkelijke manier overal worden vastgelegd. Daarnaast neemt de digitale memorecorder notities, gesprekken, lezingen, toespraken, creatieve ideeën maar ook, zang, muziek en andere geluiden zeer precies op. Opslaan of bewerken op een pc en Mac is mogelijk. Ook kunnen de bestanden direct worden beluisterd of via een mp3-speler.

De LFH 9162 Telefoon Pickup Microfoon is te vergelijken met een headset voor een mobiele telefoon. De set bestaat uit een zeer gevoelige gespreksopnamemicrofoon en een kabel die in de memorecorder wordt geplugd. Tijdens het telefoongesprek neemt de memorecorder beide kanten van het gesprek op. De LFH 9162 kan met iedere telefoon worden gebruikt, inclusief mobiele telefoons, thuistelefoons of telefoons in een telefooncel.

De LFH 0660 memorecorder heeft een groot lcd-display, een hooggevoelige microfoon, een opslagcapaciteit van 1 GB (voor ruim 139 uur spraakopname). De memorecorder is voorzien van een premium speaker aan de voorzijde en een functie voor indexmarkeringen.

Vanaf april is de Philips LFH 9162 en de LFH 0660 memorecorder bundel verkrijgbaar. De adviesprijs voor deze bundel bedraagt 129,95 euro. De Telefoon Pickup Microfoon is ook los leverbaar als LFH 9162 en wordt dan geleverd met een adapter (3,5 mm naar 2,5 mm), twee oorkussentjes en een opbergzakje. De adviesprijs bedraagt 39,95 euro. De LFH 0660 kost los 119.95 euro.

De Patapon keren terug naar de PSP

Nieuwe carrièreopties in The Sims 3