in

Groter bereik voor draadloos netwerk

De WL-330 Wireless Range Extender 300N in de lijn Pure E-motion van Sitecom verbetert het bereik van ieder draadloos netwerk. Het apparaat garandeert een optimaal en groter bereik en vermindert dead spots op plaatsen waar het signaal normaal gesproken zwak is. De WL-330 is speciaal ontwikkeld voor gebruikers die een stabiele verbinding verwachten op de begane grond, op zolder of waar dan ook in huis, op kantoor, maar ook in de tuin. Dankzij de ‘universal repeating function’ is de WL-330 compatibel met vrijwel alle access points of draadloze routers.

Met de modus station infrastructure kunnen gebruikers draadloze mogelijkheden toevoegen aan ieder apparaat met een ethernet-verbinding, zoals gameconsoles of homeplugs. Wanneer het apparaat via de utp-netwerkkabel is aangesloten op de Wireless Range Extender, is een kabelverbinding met de router niet langer nodig.

De Range Extender biedt de gebruiker een snel draadloos netwerk tot maar liefst 300 Mbps (wanneer de modus voor access points is ingesteld). Dit is zesmaal sneller dan een conventioneel draadloos 802.11g-netwerk. De WL-330 is compatibel met draadloze 802.11n draft 2.0-netwerken en achterwaarts compatibel met 802.11b/g.

Sitecom introduceert ook het WL-331 Wireless Access Point: de ideale oplossing om ieder vast netwerk om te zetten naar een draadloos netwerk. Dit haalt snelheden tot 300 Mbps wanneer het toegangspunt is aangesloten op een vaste router of switch. Met de WL-331 kunnen netwerkresources of gegevens tussen alle draadloze apparaten in het netwerk worden gedeeld en verzonden. Bovendien is het draadloze toegangspunt uitgerust met een WPS-knop (WiFi Protected Setup), zodat gebruikers eenvoudig met een druk op de knop een beveiligd draadloos netwerk kunnen opzetten. Gebruikers hoeven dus geen ingewikkelde software-installatie uit te voeren.

De WL-330 Wireless Range Extender en het WL-331 Wireless Access Point zijn overal in Europa verkrijgbaar en Sitecom verleent op deze apparaten een garantie van tien jaar.

De Patapon keren terug naar de PSP

Nieuwe carrièreopties in The Sims 3