in

Nieuwe Speedlink Medusa gaming headset

Speciaal voor de gamers komt Speed-link met de opvolger van de zeer succesvolle Medusa Progamer: de Medusa NX 5.1 Gaming Headset. Deze headset is comfortabel in gebruik, heeft 360 graden surround sound en kan ook op een dvd-speler worden aangesloten voor een bioscoopervaring aan geluid.

Vier speakers per oorschelp produceren een opmerkelijke scherp 5.1 surround sound. Verhogingen worden gemaakt door de afzonderlijke bass. De voor-, achter-, en centrum speakers zorgen voor een geluid uit alle richtingen met bijna totale nauwkeurigheid. Ook kunnen alle geluidseigenschappen individueel worden aangepast met de in-line afstandsbediening, evenals die van het volume en van de microfoon.

Het vermogen van de 5.1 Soundcard van de pc komt volledig tot zijn recht in combinatie met de Medusa NX 5.1. Drie jack-plugs worden verbonden met de voor-, achter-, en centrum contacten, terwijl een jack-plug met de microfoon-input wordt verbonden. Stroom komt via een usb-poort of de main adapter voldoende stroom. De Medusa NX 5.1 Gaming Headset is ook uitermate geschikt voor muziek.
 
De headset kan worden aangesloten op een Dvd-speler voor ongestoord film plezier in huis. De kabel met relevante phono-plugs zijn nodig voor het verbinden met de stereo-installatie of de 5.1 schakelaar op de Dvd-speler, deze is ook inbegrepen.

Bij de set zit bovendien een handig opbergkoffertje, zodat het vervoeren van de headset naar lan-partys of  naar vrienden zonder problemen kan plaatsvinden. De Speed-link Medusa NX 5.1 Gaming Headset heeft een consumentenadviesprijs van 79,99 euro.

De Patapon keren terug naar de PSP

Nieuwe carrièreopties in The Sims 3