in

Elegante externe hdd van Apacer

De nieuwste externe harde schijven van Apacer zijn binnenkort verkrijgbaar in Nederland. De AC601 is er in twee kleurvarianten: stijlvol zwart en zilver. Ze zijn uitgerust met One Touch-backup en turbo hdd-software en verkrijgbaar in 320 of 500 GB. Er is ook een lege behuizing te koop voor de harde schijf die al thuis ligt. Ook kunnen ze overweg met Windows 7.

Turbo hdd software zorgt ervoor dat de data transfersnelheden met meer dan de helft omhoog gaan. Dat doet de software door het overzetten efficiënter te laten verlopen. De ingebouwde eSata interface ondersteunt de hogere schrijfsnelheden.

Bij het ontwerp is gekozen voor een stijlvol zilveren en zwarte aluminium behuizing. In de verpakking zit bovendien een zwart leren hoesje dat deze buitenkant beschermt tegen krassen. Van binnen zit er materiaal dat de harde schijf beschermt tegen schokken.

De schijven bieden een dubbele back-upmanier: via de One Touch backup of handmatig met de PcClone Ex Lite software. Secure Drive EX2 Lite software kan de schijf bovendien opdelen in twee partities, om een privé en een publiek deel te maken.

Roccat Kova gaming muis

Nieuwe My Passport Elite van Western Digital