in

Multi-Sports gps touch screen

De Multi-Sports gps van Satsports is er speciaal voor de avontuurlijk aangelegde buitensporter. De drie voorgeïnstalleerde applicaties zijn speciaal ontwikkeld voor skiën, snowboarden, golfen, hardlopen, fietsen, mountainbiken, hiken en wandelen. Het gps-toestel kan optioneel worden uitgebreid tot compleet navigatie-instrument door er wegenkaarten van West-Europa op te zetten. De Satsports S3200 Multi-Sports gps heeft een verkoopadviesprijsprijs 359 euro.

Skiërs of snowboarders van beginnend of gemiddeld niveau kunnen een skidag plannen, waarbij rode of zwarte pistes worden vermeden. Satski navigeert ‘real time’ over de juiste pistes en langs eventueel gewenste restaurants en andere locaties op de berg. Behendige en gevorderde skiërs stippelen eenvoudig moeilijkere en uitdagendere routes uit.

De Satsports software voorziet in real time statistische en grafische informatie en route playback voor het achteraf analyseren van sportieve prestaties op het beeldscherm van een pc. Satsports Log helpt de gebruiker ook nog eens om op een innovatieve manier aan de conditie te werken.

Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl en www.satsportsgps.com.

Roccat Kova gaming muis

Nieuwe My Passport Elite van Western Digital