in

Eminent bezig met ontwikkeling home automation systeem e-Domotica

Gemak, veiligheid en energiebesparing vormen de basis van het home automation systeem e-Domotica dat Eminent aan het ontwikkelen is. De Nederlandse leverancier van netwerkproducten en computeraccessoires slaat met het geavanceerde home automation systeem een nieuwe weg in. In plaats van afzonderlijke systemen biedt het home automation systeem van Eminent een geïntegreerde oplossing, die gebaseerd is op de vooruitstrevende Z-Wave technologie. Met e-Domotica zijn elektrische apparaten automatisch aan- en uit te schakelen en is de woning voorzien van een compleet alarmsysteem inclusief camerabewaking. De bediening gebeurt via een control unit met touchscreen.

Eminent e-Domotica biedt consumenten de mogelijkheid om met een enkele unit volledige controle te hebben over wat er in huis gebeurt. Niet alleen is het comfortabel om apparaten tegelijk aan en uit te schakelen via de control unit, ook zal het een energiebesparende werking hebben. e-Domotica dimt meerdere lampen tegelijkertijd en zal nooit een lamp vergeten uit te zetten. Indien gewenst, reageert e-Domotica op tijdschema’s, zodat alle elektrische apparaten bijvoorbeeld om half twaalf uitgaan. Dit in combinatie met de alarmfunctie maakt e-Domotica een zeer volledig, betrouwbaar en innovatief systeem.

Eminent e-Domotica maakt gebruik van Z-Wave technologie en krijgt een volledig Nederlandstalige interface. Bij de ontwikkeling van Eminent e-Domotica bundelen diverse werkmaatschappijen van de beursgenoteerde TKH group hun krachten. Als onderdeel van de TKH group is Eminent hierdoor in staat om een systeem op de markt te brengen, waarbij een optimale combinatie bestaat tussen technische kennis en een gebruiksvriendelijke benadering. Eminent e-Domotica is naar verwachting verkrijgbaar in Nederland vanaf september 2009.

Wireless Concurrent Dual-band Router

Canon en Gemeente Naarden halen ook in 2009 World Press Photo naar Grote Kerk