in

Wireless Concurrent Dual-band Router

Met de nieuwe Wireless Concurrent Dual-band Router 300N X2 van Sitecom kan de gebruiker een draadloos thuisnetwerk tot stand brengen dat is uitgerust met twee draadloze frequenties: de 2.4 en minder drukke 5 GHz band. Deze laatste is ideaal voor tijdgevoelige applicaties zoals het streamen van audio en High-Definition videos, gaming en VoIP zonder interferentie. De WL-328 heeft een consumentenadviesprijs van 99,99 euro. De WL-329 is een usb-adapter en kost 39,99 euro.

Met de WL-328 kan de gebruiker rekenen op optimale prestaties met snelheden tot 300 Mbps op beide draadloze frequenties, aangezien het apparaat de laatste draadloze standaard 802.11n versie 2. 0 ondersteunt. De Dual-band router is uitgerust met twee krachtige interne antennes op beide toegangspunten die het bereik van het draadloze netwerk versterken. Dankzij de interne antennes wordt het aantal dead spots verminderd en wordt uitgebreidere dekking thuis of in elk kantoor aan huis gegarandeerd.

De WL-329 Wireless Dual-band USB-Adapter 300N X2, die in combinatie met de Wireless Concurrent Dual-band Router de ideale oplossing biedt voor gebruikers die een snel draadloos thuisnetwerk tot stand willen brengen met twee draadloze frequenties. De WL-329 kan signalen verzenden via de 2.4 GHz frequentie of de minder drukke 5 GHz frequentie.

In combinatie met een draadloze router uit de N-serie kan de gebruiker communiceren met uitzonderlijk hoge doorvoersnelheden tot 300 Mbps en een uitgebreid bereik. Voor optimaal gebruiksgemak is de WL-329 uitgerust met een kaphouder zodat de gebruiker de adapter en kap gemakkelijk bij elkaar kan houden om verlies te voorkomen.

Notebooktas en muis met Italiaans sfeertje

Eminent bezig met ontwikkeling home automation systeem e-Domotica