in ,

EZVIZ lanceert twee slimme beveiligingsproducten oplaadbaar met zonne-energie in Nederland

Slimme videodeurbel zonder batterijzorgen met dual lens, zonne-energie en geavanceerde detectiefuncties en een beveiligingscamera met 360-graden view

EZVIZ brengt twee nieuwe smarthome producten uit die oplaadbaar zijn met zonne-energie. Een slimme videodeurbel en een beveiligingscamera. De slimme deurbel, de EP3x Pro met dual lens, onderscheidt zich in de markt met een slank ontwerp en kan – dankzij de accu – overal bevestigd worden. De EP3x Pro werkt met het zonnepaneel maar kan ook bekabeld aangesloten worden. Gebruikers hebben extra zicht dankzij de twee camera’s. De ingebouwde LED zorgt ervoor dat er ook ‘s avonds goed zicht is. De EP3x Pro kent een lange lijst van handige functies voor bijvoorbeeld eenvoudige opslag, slimme integratie met andere smarthome apparaten en privacybescherming. De pan-tilt beveiligingscamera voor buiten, de HB8 met solar kit biedt haarscherp zicht en
persoonsidentificatie zonder gekoppeld te zijn aan een abonnement. Voor een 360-graden view buitenshuis, zonder batterijzorgen en mét 2K+ schermkwaliteit is dit een zeer geschikt apparaat.

EP3x Pro voor een toekomstgericht levensstijl

De EP3x Pro past gemakkelijk naast elke voordeur en flexibel beheer is mogelijk via de alles-in-één EZVIZ-app en ondersteunt Google- en Alexa-spraakopdrachten (Alexa producten met scherm). Hierdoor hebben gebruikers de volledige controle over de beveiliging van hun voordeur, waar of wanneer dan ook. De EP3x Pro is uitgerust met dual-lens-technologie waardoor niet alleen het standaard vooraanzicht mogelijk is, maar ook leveringen van pakketten in beeld gebracht worden. Zicht op de grond dus. Het vooraanzicht is in 2K en onderaanzicht in 1080p, zonder dode hoeken, met een uitgebreid zicht van top tot teen. Ook beschikt de EP3x Pro over een herkenningsfunctie, waardoor het niet nodig is om live beelden te bekijken om te weten of een pakket is geleverd of een bezoeker voor de deur staat. Met de ingebouwde 32 eMMC-opslagruimte is een extra abonnementen voor het opslaan van belangrijke video’s niet altijd nodig.

Privacy

Daarnaast is de EP3x Pro een deurbel die extra stappen heeft gezet om de privacy voor iedereen te beschermen. Gebruikers kunnen de stemwisselaarfunctie gebruiken om ongeïdentificeerd te blijven wanneer ze reageren op een vreemde, en kunnen gemakkelijk niet-filmende zones in het cameraweergavevak tekenen om een legale en goede opname te garanderen.

Opladen met zonne-energie, of toch bedraad

De EP3x Pro kan – bij een voordeur vol in de zon – eenvoudig opgeladen worden door de zon, waardoor de gebruiker bespaart op energiekosten en zich geen zorgen hoeft te maken over het leegraken van de batterij van de videodeurbel. Voor bewolkte regio’s of minder gunstige installatielocaties kan de EP3x Pro nog steeds behoorlijk lange prestaties leveren met zijn oplaadbarebatterij van 5.200 mAh, en behoudt hij ook de mogelijkheid om bedrade voeding te gebruiken als een betrouwbare back-up.

“De EP3x Pro voegt niet alleen een extra oog toe aan je voordeur – hij combineert twee krachtige lenzen op één apparaat, omdat we geloven dat zien de basis is om je veiliger te voelen”, zegt Peter Westermeijer, Key Account Manager EZVIZ Benelux. “Bovendien losten we het pijnpunt van de batterijdeurbellen op, door een zeer efficiënt, compact oplaadpaneel op zonne-energie te ontwerpen, dat ook een toekomstgerichte levensstijl van duurzaam leven mogelijk maakt.”

De HB8, wifi camera op batterijen met pan- en tilt functie

De HB8 is een camera die gebruikers instellen en niet meer naar om hoeven te kijken. Deze pan-tilt camera werkt op WiFi en wordt aangestuurd via de EZVIZ app. Dankzij de grote batterij van 10400 mAh
hoeven gebruikers hem slechts ongeveer om de 210 dagen op te laden, en met bijgeleverde zonnepaneel raakt de batterij in principe nooit leeg. Geen gedoe met stopcontacten of draden dus.

Geen verborgen kosten

Tijdens het gebruik van de camera zijn er geen verborgen kosten, wat betekent dat gebruikers niet meer hoeven te betalen om functies te ontgrendelen of zich te abonneren op de video-opslagservices in de cloud.

De HB8 heeft een ingebouwde opslagcapaciteit van 32 GB, wat voor de meeste huishoudens moet voldoen aan de dagelijkse hoeveelheid door beweging geactiveerde video’s.

Een actieve bewaker voor het huis

Met een panoramisch gezichtsveld van 360 graden en 2K+ videoresolutie blijft niets buitenshuis onopgemerkt. Bij detectie van een persoon kan de HB8 een luide sirene laten afgaan en twee oogverblindende schijnwerpers laten knipperen. De camera kan een groot gebied beveiligen en ‘patrouilleren’ om ervoor te zorgen dat niemand misbruik maakt van een leeg huis.

Prijs en beschikbaarheid

Beide producten zijn beschikbaar en te bestellen via onder andere Coolblue, Bol.com en MediaMarkt.

  • EP3x Pro: Adviesprijs van € 109.99 bij MediaMarkt, Bol.com en Coolblue.
  • HB8 Solar Kit: Adviesprijs van € 189.99 bij MediaMarkt and Bol.com

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nieuwe Turtle Beach Gaming headsets, keyboards en muizen nu verkrijgbaar

Logitech breidt Sync-software uit met features om bedrijven te helpen met complex ruimtebeheer