in

Nieuwe Turtle Beach Gaming headsets, keyboards en muizen nu verkrijgbaar

Turtle Beach heeft aangekondigd dat een aantal hoogwaardige, performance-gedreven gaming headsets, toetsenborden en muizen vanaf nu verkrijgbaar zijn.

Onderdeel van deze nieuwe producten is de compleet herontworpen Stealth™ 600, de langlopende en bestverkochte multiplatform headset, nu met nog meer features waaronder bluetooth. Daarnaast levert het nieuwe Stealth™ 500-model het gerenommeerde draadloze gaming-audio en comfort naast bluetooth voor een betaalbare prijs.

Voor PC gamers is de baanbrekende Turtle Beach Atlas™ Air de eerste draadloze open back PC gaming headset met hoogwaardige 24-bits audio. De nieuwe Burst™ II Air is zó licht (47 gram), dat je het moet voelen om het te geloven. De Burst II Air is onderdeel van een bredere line-up Turtle Beach PC producten die ook vanaf vandaag verkrijgbaar zijn.

“We zijn erg blij met de overweldigende positieve reacties op onze nieuwste serie grensverleggende gameaccessoires voor consoles en PC’s”, zegt Cris Keirn, CEO van Turtle Beach Corporation. “Onze herontworpen Stealth 600 draadloze multiplatform headsets staan nu al klaar om gamers te overtuigen met de toevoeging van een nog bredere feature set voor dezelfde prijs die het al jarenlang een goed presterend model maakt. We vergroten ook het bereik van onze succesvolle Stealth­ headset-familie met de introductie van ons nieuwe Stealth 500 model.”

Keirn gaat verder: “Voor PC gamers is de Atlas Air voor Turtle Beach ook de eerste en enige draadloze open-back headset die hoogwaardige 24-bits audio ondersteunt. Als je dit geweldige natuurlijke geluid combineert met ongeëvenaard comfort, een breed scala aan features en het juiste prijspunt krijg je met de Atlas Air een echte game changer. Onze innovatie in PC gaat verder met de introductie van de ultralichte Burst II Air draadloze muis die een bliksemsnel vedergewicht is van maar 47 gram. Met deze nieuwe PC-producten van Turtle Beach zal het spelers zeker lukken om in-game hun rank te verhogen.”

Alle Turtle Beach gaming accessoires zijn nu verkrijgbaar op www.turtlebeach.com en bij lokale retailers.

Assets voor alle nieuwe Turtle Beach producten kunnen hier gevonden worden.

Ga voor meer informatie over nieuwste producten en accessoires van Turtle Beach naar www.turtlebeach.com en volg Turtle Beach op TikTok, Twitter, Instagram, Facebook en YouTube.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Logitech kondigt flinterdunne Combo Touch-toetsenbordcase aan voor vernieuwde iPad Air en iPad Pro

EZVIZ lanceert twee slimme beveiligingsproducten oplaadbaar met zonne-energie in Nederland