in

Gallo Acoustic Droplet Speaker

De Gallo Acoustics Droplet luidspreker is hét alternatief voor de meestal wat saaie hangende- en inbouwluidsprekers. En dé oplossing voor alle uitdagingen die open-ruimtearchitectuur en hoge plafonds met zich meebrengen.

Droplet zorgt voor een welkome persoonlijkheids- en kleurinjectie voor projecten die echte hifi-kwaliteit vereisen plus een bij alle omgevingen passend design.
Droplet voelt zich in vrijwel elke omgeving thuis: privé-woning, bar-restaurant, winkel, winkelcentrum of conventiecentrum en heeft een bij zijn kenmerkende esthetische charme passende audiokwaliteit.

Droplet is gebaseerd op de veelvuldig onderscheiden Micro en A’Diva bolluidsprekers. Hij is dus van een serieuze hifi-komaf en staat zo garant voor een kwalitatief hoogstaande helderheid en geluidsspreiding.

Droplet opent ook, dankzij de 11 standaardkleuren en 9 verschillende kabelafwerkingen, een heel nieuw scala aan interieurontwerpmogelijkheden. En voor dat heel speciale project kan onze Spectrum Kleurenservice de Droplet in elke door u gewenste kleur leveren. Of het nu uit de Pantone- of RAL-serie is of exact passend bij een stuk behang en dat binnen enkele dagen in plaats van weken.

Neem vandaag nog contact op om voor uw volgende project te horen welke voordelen Gallo Acoustics u kan bieden.

Ook leverbaar in 70 / 100V lijnversie | Alle muziek komt van boven!

Monitor Audio Nederland B.V.
Singel 17F
1261 XP Blaricum

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

OnePlus onthult plannen voor eigen Smart TV

MMD lanceert nieuwe monitor voor professionals: Philips 328P6VUBREB