in

MMD lanceert nieuwe monitor voor professionals: Philips 328P6VUBREB

MMD kondigt de nieuwe Philips Brilliance 328P6VUBREB LCD monitor met ingebouwde USB-C docking aan. Deze monitor is speciaal ontworpen voor professionals die nog betere prestatie en productiviteit beogen.

Na het succes van zijn voorganger, de Philips Brilliance 328P6AUBREB, gaat de nieuwe monitor een stap verder met UltraClear 4K UHD (3840×2160) resolutie, High Dynamic Range 600 voor levensechte visuals, USB 3.1 voor een snellere dataverbinding, RJ-45 ethernet connectivity voor een betere dataveiligheid, en een reeks handige features zoals LowBlue Mode, MultiView, en SmartErgoBase.

  • 4K UHD technologie voor beter beeld
  • Ultra Wide-Color voor een breder kleurenpalet
  • USB-C docking voor minder kabels

Verbondenheid en diversiteit

De professionals van vandaag zijn experts in multitasken en weten dat ze elke minuut van de dag goed moeten gebruiken om succesvol te zijn. Met een reeks handige, tijdbesparende features is de Philips 32P6VUBREB de ideale keuze voor professionals ongeacht de sector waar zij in werken. De ingebouwde USB 3.1 type-C docking station met power delivery heeft een dunne, omkeerbare USB-C connector voor one-cable docking.

“Deze monitor is speciaal ontworpen voor professionals die nog betere prestatie en productiviteit beogen”

Dit houdt in dat toetsenborden, muizen en RJ-45 ethernet kabels makkelijk met het docking station kunnen worden gelinkt; dit is efficiënter en vermindert het aantal kabels. Draagbare computers kunnen ook worden verbonden met een enkele USB-C-kabel voor hoge snelheid data transfer en compatibele notebooks kunnen worden opgeladen.

Hoogwaardige beelden

Veel beroepen, zoals onder andere grafisch ontwerpers, fotografen, redacteuren, architecten en programmeurs vertrouwen op hun monitoren voor accurate kleurweergave. Ook in deze categorie blinkt de Philips 328P6VUBREB uit. Het hoogwaardige scherm geeft UltraClear 4K UHD (3840×2160) resolutiebeelden weer terwijl de High Dynamic Range 600-technologie een voller palet van rijke kleuren toont. De Ultra Wide-Color-technologie zorgt daarnaast voor een extra breed kleurenbereik wat resulteert in levendig rood, diep blauw en een natuurlijk groen. De 10-bit display biedt, dankzij 10.74 miljard kleuren, meer kleurdiepte en de 12-bit internal processing zorgt voor zachte, natuurlijke kleuren zonder gradaties of kleurveranderingen.

Comfort en productiviteit

Om ervoor te zorgen dat professionals het uiterste uit hun werkdag halen, biedt de Philips 328P6VUBREB maximaal comfort en productiviteit. Met het ultra high-res Philips Multiview-scherm maakt active dual connect kunnen gebruikers gelijktijdig met meerdere schermen werken, thuis en of op kantoor. Bloggen op het ene scherm, surfen op het andere, voetbal aan de linkerkant, werken aan de rechterkant, of lezen vanaf een pc terwijl je op een laptop typt, nog nooit was multi-tasking zo eenvoudig! Maar dat is niet alles. De 328P6VUBREB beschikt ook over de optie Philips LowBlue Mode, om de ogen te beschermen tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van shortwave length blue light, evenals de SmartErgoBase, die voor extra ergonomisch leescomfort, rommelvrij kabelbeheer en comfortabele, aangenamere gebruikerservaring zorgt.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Gallo Acoustic Droplet Speaker

PlayStation®Classic wereldwijd beschikbaar vanaf 3 december