in

Gamen met Sweex

Sweex introduceert dit seizoen een compleet assortiment gaming producten, bestaande uit 3 usb-gamepads (waarvan 1 wireless usb gamepad) een joystick en een stuurwiel.

De Sweex Gamepad usb (GA100) is een usb-gamepad voor de pc met twaalf programmeerbare knoppen. De gamepad beschikt over een turbofunctie die aan- en uitgezet kan worden. De gamepad is Plug and Play

De Sweex Gamepad Dual Shock usb 2-in-1 (GA101) is een dual shock usb-gamepad voor de pc en PS2 met twaalf programmeerbare knoppen en twee joysticks. De gamepad beschikt over een turbofunctie en een Force Vibrationfunctie (rumble) die aan- en uitgezet kunnen worden. Ook deze gamepad is Plug and Play. De rubberen handgrepen zorgen voor een extra grip tijdens het gamen.

De Sweex Wireless 2.4 GHz Gamepad Dual Shock USB+PS2 2-in-1 (GA102) is een draadloze ‘2-in-1 gamepad met Force Vibration (rumble), geschikt voor pc en PS2. De draadloze 2.4-GHz technologie zorgt voor precieze controle zonder vertraging met een bereik tot wel negen meter. De tien programmeerbare knoppen, turbo-knop, twee joysticks, 8-way D-pad, drukgevoelige knoppen en rubberen grip maken van deze gamepad een zeer compleet product.

De Sweex Vibration Joystick usb (GA200) is een usb-joystick met Force Vibration (rumble) voor de pc. Gebruikers kunnen tijdens games genieten van meer controle, ook hier met twaalf programmeerbare actieknoppen, een 8-wegs HAT-schakelaar en draaihendel. De joystick heeft roerbediening middels een hendel, nauwkeurige throttle-bediening en een stevige rubberen handgreep voor meer controle. De vibratiefunctie kan aan- en uitgeschakeld worden.

De Sweex Vibration Steering Wheel usb (GA300) maakt van racen een realistisch en comfortabel avontuur. Het stuurwiel van 22.5 centimeter doorsnede is voorzien van Force Vibration (rumble), heeft tien programmeerbare knoppen en handgrepen van rubber voor meer comfort tijdens het racen. De acceleratie- en rempedalen met reliëf zorgen voor een realistischere en nauwkeurigere race-ervaring en meer grip. Het stuur is te bevestigen op vrijwel alle oppervlakken door middel van de vijf zuignappen aan de onderkant. Met behulp van de meegeleverde tafelklem kan het stuur worden bevestigd aan een tafel of bureau voor nog meer stevigheid.

Grote fotos zelf printen met HP

Halve terabyte mee onderweg