in

Gamepads met Ferrari-licentie

Thrustmaster introduceert trots vier nieuwe gamecontrollers, met exclusieve Ferrari-licentie. Elk van de vier heeft een eigen uiterlijk en drie ervan zijn limited editions. De Ferrari Wireless Gamepad is de 430 Scuderia, met een adviesprijs van 39,99 euro. De Formule 1 Wireless Gamepad, de Ferrari F60 heeft dezelfde adviesprijs. De Ferrari Motors Gamepad, de F430 Challenge kost 29,99 euro en de Formule 1 Dual Analog Ferrari F60 Exclusive Edition heeft een adviesprijs van 19,99 euro. Alle controllers zijn vanaf oktober op de markt.

De eerste drie controllers hebben een uniek, gestroomlijnd design. De grepen lijken op de neuzen van Ferrari-wagens (de F430 Challenge, 430 Scuderia of zelfs de Ferrari F60 Formula 1-racewagen) en natuurlijk zijn de controllers voorzien van de unieke kleuren.

Alle modellen beschikken over een optisch stuur met automatische centreerfunctie voor nauwkeurigheid en ze hebben dubbele progressieve triggers die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden voor het vloeiend tegelijkertijd accelereren en remmen. Ze zijn ook volledig programmeerbaar, voorzien van intern geheugen en compatibel met de PS3T en de pc.
De eerste twee gamepads in de lijst zijn draadloos en gebruiken de beproefde en zeer stabiele 2,4 GHz-technologie.

Om deze gamepads nog unieker te maken en aantrekkelijk voor verzamelaars, hebben de drie Limited Edition-controllers een uniek genummerd plaatje op de voorzijde.

Nieuwe Microsoft hardware

Klein en slim