in

Gaming voor het goede doel

Gamers zetten zich via Gamers4life massaal in voor 3FM Serious Request – Oelegem: Serious Request mobiliseert al jaren alle lagen van de bevolking. De ene zet zich in door zelf een actie op poten te zetten, de andere door die actie te steunen.

Ook de gaming-community laat al jaren van zich horen, maar vanaf dit jaar gebeurt dat op een meer gestructureerde manier door het Gamers4life online platform (www.gamers4life.nl). Op 22 december sluiten de acties af met een groots gaming- event in de eSports Arena te Alphen a/d Rijn.

Een game livestream, Fifa-toernooi, gaming 4 charity, een Mario Kart Blind Cup… het is duidelijk dat ook de gaming community wil bijdragen aan 3FM Serious Request. Niet voor het eerst, maar in het verleden bleven deze acties meestal beperkt tot lokale initiatieven. Door het Gamers4life platform (voor en door gamers), beschikken de initiatiefnemers nu over een plek waar ze hun actie bekend kunnen maken binnen de gaming-community. Andere gamers kunnen dan weer makkelijk op één plaats alle acties terugvinden om al dan niet deel te nemen en via wat hen bindt hun steentje bijdragen. Een uniek gegeven binnen een community die zich al langer inzet voor het goede doel. Elk initiatief gelinkt aan gaming, hoe gek ook, is welkom maar de opbrengst gaat rechtstreeks en integraal naar het goede doel. Bovendien biedt het platform ook tal van ideeën om zelf een actie op touw te zetten, inclusief tips om aan de slag te gaan. Ook verschillende bestaande online communities, grote en kleine spelers uit de gaming sector als enkele bekende gamers ondersteunen het initiatief. Door de acties mee te verspreiden online, door allerhande goodies en must-haves voor wedstrijden ter beschikking te stellen of door zelf acties onder Gamers4life op te zetten. Het is duidelijk, Gaming en Charity liggen niet ver uit mekaar.

Groots afsluitmoment Gamers4life op 22 december

Game Mania ondersteunt de acties van de gamers door de ontwikkeling van het online Gamers4Life platform. De opbrengsten van de acties gaan echter rechtstreeks naar het goede doel. Bovendien stelt Game Mania haar eigen netwerk ter beschikking om de verschillende acties mee bekend te maken in Nederland en Vlaanderen. Daarnaast zal Game Mania zelf ook een aantal acties opzetten ter ondersteuning van het goede doel. Zo is er een grote wedstrijd waar tal van gaming prijzen te winnen vallen en waarvan de opbrengst integraal naar het goede doel gaat. Als afsluiter van Gamers4Life organiseert Game Mania op 22/12 een groots gaming event in de eSports Arena te Alphen a/d Rijn (https://esportsgamearena.nl/, Raadhuisstraat 134, 2406 AJ Alphen aan den Rijn). Wat staat er op het programma? Verwacht je op 22 december vanaf 20uur aan een avond vol gaming, Chiptune DJ set, gaming café, … Ook de opbrengst van dit event zal integraal naar het goede doel gaan. Meer info over het event volgt via www.facebook.com/GameManiaNederland/

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Consumenten eisen betere bescherming tegen kopen van namaakproducten

Netflix domineert in video on demand