in ,

Geef je partner jouw digitale sleutel voor Valentijn

De digitale sleutel naar je hart – Valentijn loert om de hoek. Tijd om je beste beentje voor te zetten en een origineel cadeau te bedenken. Is je relatie klaar voor de volgende stap en denk je aan samenwonen?

Dan kan slimme slotenproducent Nuki je misschien op weg helpen. Pak groots uit, en geef je partner deze Valentijn de sleutel tot je thuis.

Je bent helemaal klaar voor die volgende stap in je relatie, en dan blijkt dat je partner een spoor aan rommel achterlaat. Niets is veilig in hun handen. Je enige extra sleutel geven als romantisch gebaar op Valentijn is dan een groot risico. Nuki heeft een perfecte oplossing die toekomstig gekibbel uitsluit. Dankzij hun slimme deurslot kan je romantisch uitpakken, zonder kans op een verloren sleutel.

Valentijnsdag, het ideale moment?

Hoewel sommigen Valentijn maar onzin vinden, is het voor koppels toch vaak een moment van liefde. Je kan zonder schaamte extra romantisch uit de hoek komen, of je relatie naar een hoger niveau tillen. Uit een enquête blijkt dat 1 op de 3 koppels hun relatie als serieus bestempelt wanneer ze een sleutel krijgen van het huis van hun partner.

Je huissleutel aan iemand geven is voor velen dan ook niet vanzelfsprekend. Je geeft iemand permanent toegang tot je woning en je leven. Al kan het ook voordelen hebben. Zo staat je vriend(in) niet meer voor een gesloten deur als je moet overwerken of kunnen ze al vroeger binnen om aan het diner te beginnen.

Ben je bang dat je partner niet zo zorgvuldig met je sleutel zal omgaan, of ben je nog niet klaar om je thuis permanent te delen? Dan kan je een Nuki Smart Lock aanschaffen. Daarmee geef je digitaal de toegang tot je huis en bepaal je zelf wanneer je geliefde wel of niet binnen mag. Je partner heeft enkel de Nuki-app nodig om het slot te openen en moet zelfs geen account aan te maken.

En het slot heeft ook andere voordelen. Zo kan je bijvoorbeeld ook je huishoudhulp binnenlaten vanop afstand. En als je huisdieren hebt, kan je de deur voor je buren openen vanop je vakantiebestemming of hen tijdelijk, beperkte toegang geven tot je slimme slot.

Control-Alt-Delete!

Komt je relatie toch tot een einde? Dan los je dat simpel op in een enkele tik. Je verwijdert je partner gewoon uit je Nuki-app en bent meteen zeker dat die geen toegang meer heeft tot je woning. Geen gedoe met achtergebleven of bijgemaakte sleutels. Jij beheert je slimme sleutels waar en wanneer je zelf wil.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Galaxy Watch4-serie verbetert holistisch welzijn en maatwerk met nieuwe update

AOC biedt duurzame bedrijven nu monitoren voor kantoor met de TCO Certified, generation 9, certificatie