in

Geniet van een meeslepende gaming-ervaring en haarfijne nauwkeurigheid met de JBL Quantum 910 Wireless

De nieuwste JBL Quantum headset met headtracking onthuld tijdens gamescom 2022 – Waan je midden in de actie met de JBL Quantum 910 Wireless. Dankzij de nieuwste toevoeging aan de JBL Quantum-reeks ben je verlost van draden en andere belemmeringen en geniet je van geavanceerde headtracking voor een meeslepende game-ervaring.

Het is tijd om het heft in handen te nemen. Dankzij de JBL QuantumSPHERE 360™, JBL QuantumSPATIAL 360™ en geïntegreerde head tracking plaats je jezelf met de JBL Quantum 910 Wireless headset midden in de actie. Ingebouwde sensoren volgen nauwkeurig de kleinste hoofdbewegingen en zorgen zo voor precieze geluidsweergave om je als speler helemaal in de game onder te dompelen. Hoor iedere voetstap en weet precies waar vijanden zich bevinden doordat je alle geluiden in 3D om je heen hoort waardoor je de concurrentie net een stapje voor bent. De Next-gen 360-graden room emulation en JBL Quantum SURROUND zorgen voor een realistische ervaring van virtuele werelden, zodat je jezelf volledig in de game kunt verliezen.

Volledig opgaan in een game is het meest enerverende onderdeel van gaming en audio speelt daarbij een essentiële rol. Het is verbazingwekkend hoe 3D-audio een meeslepende ervaring kan creëren, maar het voegt niet veel toe als het niet wordt gecombineerd met nauwkeurigheid. Voor onze JBL Quantum-headsets stellen onze eigen algoritmen gamers in staat virtuele werelden in extra dimensies en met uiterste precisie te ervaren, waardoor ze beter presteren dan de populairste surroundsound-technologieën die tegenwoordig voor gamingheadsets beschikbaar zijn. In de JBL Quantum 910 Wireless hebben we gebruik gemaakt van eigen algoritmen en geïntegreerde headtracking sensoren die gamers in staat stellen geluiden en bewegingen om hen heen waar te nemen als nooit tevoren.” Alfredo Fernandez Franco, Senior Director of Immersive Audio, HARMAN.

Dankzij de krachtige active noise cancelling is er geen afleiding meer van buitenaf en kan je je mede dankzij de legendarische geluidskwaliteit van JBL concentreren op wat echt belangrijk is. Gebruik de flip-to-mute microfoon voor heldere spraakkwaliteit en til je multiplayer-games naar een hoger niveau.

Deze headset past bij alle lifestyles en platformen en is eenvoudig aan te sluiten op je PC, console of smartphone. De draadloze 2.4 GHz-verbinding met low latency en JBL QuantumSPHERE 360™ zorgen dat je de concurrentie op de PC een stapje voor blijft. Geef je de voorkeur aan PlayStation of Nintendo Switch? Sluit je headset aan en waan jezelf midden in iedere game met JBL QuantumSPATIAL 360™. Onderweg? Bluetooth 5.2-connectiviteit en active noise cancelling zorgen onderweg ook voor een meeslepende game-ervaring, zelfs in de meest luidruchtige omgevingen. Zorg dat je tijdens het gamen niet zonder stroom komt te zitten en laad de headset, met maximaal de 39 uur batterijduur, op met play en charge via de USB-oplaadkabel voor onbeperkte gamesessies.

De JBL Quantum 910 Wireless zal van 24 tot 28 augustus te zien zijn op de JBL Quantum-stand op gamescom. Hij is vanaf half september verkrijgbaar op JBL.com voor €249.

De belangrijkste functies van de JBL Quantum 910 Wireless:

  • Dual Spatial Audio: JBL QuantumSPHERE 360™ en JBL QuantumSPATIAL 360™ audio met geïntegreerde headtracking.
  • Ervaar de allerbeste ruimtelijke surround sound-oplossing op PC (JBL QuantumSPHERE 360 & Head Tracking), PlayStation (Head Tracking) via de USB-C draadloze verbinding
  • Draadloze 2,4GHz low latency en USB-C en USB Type A-adapter meegeleverd in de doos
  • 5.2 draadloze Bluetooth-verbinding & 3.5mm jack inbegrepen in de doos
  • Tot 39 uur batterijduur
  • Speel & laad op met de USB-oplaadkabel voor onbeperkte game sessies
  • 50 mm HARMAN op maat gemaakte, gecertificeerde hi-res drivers
  • Active Noise Cancelling-technologie voor gaming
  • Flip-up to-mute microfoon met echo- en ruisonderdrukking
  • Geschikt voor de JBL QuantumENGINE PC-software

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

OPPO Reno8 Series komt naar Europa op 31 augustus

FIFA+ lancering op Hisense TV