in

OPPO Reno8 Series komt naar Europa op 31 augustus

Fysieke lanceringsevenement introduceert nieuwste Reno-serie met uitzonderlijke beeldverwerkingsmogelijkheden bij weinig licht — Vandaag kondigt OPPO, een van de grootste smart device merken ter wereld, zijn aanstaande fysieke lanceringsevenement aan voor de Reno8-smartphoneserie.

Het evenement vindt op 31 augustus fysiek plaats in Parijs en zal vanaf 14:30 uur lokale tijd tegelijkertijd live online te volgen zijn via OPPO Europa’s YouTube-kanaal.

OPPO’s Reno-smartphones kenmerken zich door de camera set-up die gebruikers in staat stelt de wereld om hen heen vast te leggen. De Reno8 Series, de nieuwste OPPO Reno-generatie, beschikt over uitzonderlijke beeldverwerkingsmogelijkheden bij weinig licht. Uitgerust met OPPO’s eerste zelfontwikkelde NPU (Neural Processing Unit) voor beeldverwerking, de MariSilicon X, maakt de Reno8 Pro ultra-heldere fotografie en videografie mogelijk, zelfs in de meest uitdagende lichtomstandigheden.

Naast de Reno8 Series zal OPPO tijdens het evenement ook een reeks IoT-producten lanceren in Europa, waaronder zijn eerste tablet OPPO Pad Air.

De Reno8 Series wordt gelanceerd in Parijs, een speciale locatie voor OPPO. In 2018 werd namelijk de revolutionaire Find X-serie gelanceerd in het iconische Louvre-museum. Deze lancering markeerde OPPO’s eerste lanceringsevenement in Europa. Na vier jaar keert OPPO opnieuw terug naar de lichtstad om de nieuwe Reno8 Series te presenteren tijdens een hybride productlancering, nu dat weer mogelijk is.

Bekijk de livestream van de lancering op OPPO Europa’s YouTube-kanaal op 31 augustus 2022 om 14:30 uur lokale tijd.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Razer introduceert met Basilisk V3 Pro zijn meest geavanceerde muis tot nu toe

Geniet van een meeslepende gaming-ervaring en haarfijne nauwkeurigheid met de JBL Quantum 910 Wireless