in

Razer introduceert met Basilisk V3 Pro zijn meest geavanceerde muis tot nu toe

Razer HyperScroll Tilt Wheel, Chroma-verlichting met 13 zones en volledige underglow, Razer Optical Switches Gen-3, een levensduur van 90 miljoen klikken, Focus Pro 30K-sensor en meer.

Razer introduceert de Basilisk V3 Pro. Dit is een geavanceerde draadloze gaming-muis die volledig aanpasbaar is en de prestaties bevordert. De Basilisk V3 Pro is Razers meest geavanceerde gaming-muis tot nu toe en zet een nieuwe standaard binnen de gaming-community. Hij heeft onder andere een Razer HyperScroll Tilt Wheel, Razer Optical Mouse Switches Gen-3, 10+1 programmeerbare knoppen en een Razer Focus Pro 30K Optical Sensor. Daarnaast is draadloos opladen mogelijk met de Razer Mouse Dock Pro en Wireless Charging Puck (beide afzonderlijk verkrijgbaar).

“De Basilisk V3 Pro is onze meest functierijke gaming-muis tot nu toe, met alle toeters en bellen om de concurrentie omver te blazen”, aldus Chris Mitchell, Hoofd van de pc gaming-afdeling bij Razer. “In wezen geeft de Basilisk V3 Pro gamers elke functie die ze zich maar kunnen wensen, en meer aanpassingsmogelijkheden dan ooit tevoren.”

Aanpasbaar als nooit tevoren

De Basilisk V3 Pro is voorzien van Razer Chroma RGB en biedt Chroma-verlichting voor dertien zones en volledige underglow. Gamers kunnen elke zone aanpassen met meer dan 16,8 miljoen kleuren en talloze lichteffecten tijdens het spelen van een van de meer dan 200 games waarin Chroma is geïntegreerd. Met de Razer HyperScroll Tilt Wheel kunnen spelers snel door content scrollen of overschakelen naar de tactiele modus. Dit zorgt voor meer controle en geeft feedback waardoor je snel wapens of vaardigheden kunt wisselen.

De kenmerkende en iconische vorm van de muis met 10+1 programmeerbare knoppen ondersteunt verschillende grepen. Verder kunnen aan de knoppen een eindeloze combinatie van commando’s en macro’s worden toegewezen voor meer ergonomie en controle.

Onvergelijkbare prestaties

De precisie, lage latency, beterde duurzaamheid en snelheid zijn allemaal kenmerkend voor de Basilisk V3 Pro. De Focus Pro 30K Optical Sensor heeft een resolutienauwkeurigheid van 99,8% en biedt allerlei AI-functies zoals Smart Tracking, Motion Sync en Asymmetric Cut-off. Smart Tracking zorgt voor automatische kalibratie op diverse oppervlakken. Hiermee houdt de muis op elk oppervlak een consistente lift-off-afstand, zelfs op glas.

Bovendien is de Basilisk V3 Pro voorzien van de nieuwe Razer Optical Mouse Switches Gen-3. Deze tactiele switches voorkomen dubbelklikken en debounce delay en hebben een nog langere levensduur. Deze switches hebben een levensduur tot 90 miljoen klikken, waardoor de duurzaamheid met meer dan 25% is toegenomen ten opzichte van de vorige generatie switches.

Draadloze connectiviteit met ondersteuning voor meerdere apparaten
De Razer Basilisk V3 Pro bevat ook Razer HyperSpeed Wireless via een 2.4 GHz-verbinding. Hierdoor haalt de muis snelheden die 25% hoger liggen dan bij andere draadloze technologie. Door zowel een compatibel draadloos Razer-toetsenbord als de Basilisk V3 Pro op een enkele dongle aan te sluiten, hebben gamers een USB-poort minder nodig. Dankzij de Bluetooth-verbinding en Type C-aansluiting is de Basilisk V3 Pro veelzijdiger en kun je moeiteloos van apparaat wisselen. De Basilisk V3 Pro is ook compatibel met de Razers 4K Hz HyperPolling Wireless Dongle, zodat gamers een draadloze pollingsnelheid van 4000 Hz kunnen bereiken.

Geavanceerd draadloos opladen

Razer introduceert ook, samen met de Qi-gecertificeerde Basilisk V3 Pro (als de Wireless Charging Puck is bevestigd), de nieuwe Razer Mouse Dock Pro. Deze heeft een geïntegreerde 4K Hz-transceiver en maakt magnetisch, draadloos opladen mogelijk. Gamers kunnen de reguliere muispuck van een compatibele Razer-muis vervangen voor de draadloze oplaadpuck (inbegrepen bij de Mouse Dock Pro) en de muis opladen door hem op de dock te plaatsen. Deze blijft dankzij een magneet op zijn plek tijdens het opladen.

De Mouse Dock Pro beschikt ook over een geïntegreerde Razer HyperPolling 4K Hz-transceiver voor een 4K Hz draadloze polling rate. Daarnaast heeft de dock acht Razer Chroma RGB-verlichtingszones, met keuze uit 16,8 miljoen kleuren.

Over de Razer Basilisk V3 Pro

 • 10+1 onafhankelijk programmeerbare knoppen
 • 4-wegs Razer HyperScroll Tilt Wheel
 • Razer HyperSpeed Wireless, Bluetooth, en bekabeld via Razer Speedflex-kabel
  Batterijduur: 90 uur (via HyperSpeed)
 • 13 Razer Chroma RGB-verlichtingszones met volledige underglow en 16,8 miljoen kleuren
 • Focus Pro 30K Optical Sensor
 • Tot 750 inches per seconde (IPS) / 70 G acceleratie
 • Razer Optical Mouse Switches Gen-3
 • On-board memory (4+1 profielen)
 • Afmetingen: 130 mm (l) x 75,4 mm (b) x 42,5 mm (h)
 • Gewicht: 112 gram (zonder kabel)
 • Compatibiliteit dock: Razer Mouse Dock Pro met Razer Wireless Charging Puck (afzonderlijk verkocht)

Over Razer Mouse Dock Pro

 • Ingebouwde Razer HyperPolling 4K Hz-transceiver
 • Antislip onderkant
 • Compatibele apparaten: Basilisk V3 Pro
 • Afmetingen: 83,5 mm (l) x 56 mm (b) x 43,5 mm (h)
 • Gewicht: 112 gram
 • USB Type C
 • In de doos: Razer Mouse Dock Pro, Razer Wireless Charging Puck, USB A-naar-USB C-kabel

Prijs en beschikbaarheid

Basilisk V3 Pro
€179,99

Mouse Dock Pro
€99,99

Wireless Charging Puck
€24,99

Basilisk V3 Pro + Wireless Charging Puck
€193,99

Basilisk V3 Pro + Mouse Dock Pro
€242,99

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Betalen met iPhone

OPPO Reno8 Series komt naar Europa op 31 augustus