in

Razer introduceert Razer Viper V3 Pro

De Viper V3 Pro is ontworpen in nauwe samenwerking met esports-pro’s en is het toppunt van symmetrische draadloze esports-muizen, met een ultralicht ontwerp en geavanceerde technologie.

Razer onthult vandaag het hoogtepunt van esports engineering – de Razer Viper V3 Pro. Deze muis is ontwikkeld in nauwe samenwerking met top esports-pro’s, waaronder zekken, kampioen en MVP van de recente VALORANT Champions Tour Masters Madrid. Deze muis is getest in de meest veeleisende competitieve omgevingen.

“De Viper V3 Pro heeft mijn gameplay veranderd,” zegt Zachary “zekken” Patrone, Pro VALORANT speler voor Sentinels. “Het nieuwe lichtgewicht ontwerp geeft me een voorsprong die bijna oneerlijk aanvoelt. Het is een game-changer voor esports-pro’s.”

De Viper V3 Pro is van binnenuit opnieuw ontworpen met een focus op ultralichte constructie en de beste prestaties in zijn klasse. De muis is verkrijgbaar in zwart en wit en past naadloos in elke competitieve setup.

Ontworpen voor topprestaties

De Razer Focus Pro 35K Optical Sensor Gen-2 vormt de kern van de Viper V3 Pro. Deze levert de best-in-class precisie met 99,8% resolutie nauwkeurigheid. Gamers kunnen nu de controle fine-tunen met incrementele aanpassingen van 1-DPI en een DPI sensitivity matcher. Hierdoor kunnen ze de gevoeligheid van de Viper V3 Pro precies afstemmen zoals ze van eerdere muizen gewend zijn.

De Razer HyperPolling Wireless Dongle combineert twee toonaangevende technologieën: de Razer HyperSpeed Wireless en de Razer HyperPolling Technology. Zo ondersteunt deze esports gaming muis een ware 8000 Hz draadloze polling rate. Dit zorgt voor de best-in-class ultra-low-latency responsiviteit en prestaties. Elke klik loopt perfect synchroon met de acties op het scherm, zelfs in de meest veeleisende toernooien.

Getest door esports professionals in echte wedstrijden

Met een gewicht van slechts 54 gram onderging de Viper V3 Pro een grondige redesign op basis van uitgebreide feedback van profspelers. Sinds oktober 2023 is het prototype uitvoerig getest door meer dan 45 professionele spelers op vijf grote toernooien, waardoor de muis klaar is voor de meest uitdagende competitieve omgevingen. Verbeteringen zijn onder andere grotere muisvoeten, een gladde afwerking en een strategisch geplaatste DPI-knop aan de onderkant. Ook beschikt het over gescheiden zijknoppen voor het voorkomen van misklikken en het verbeteren van gameplay.

“Constante innovatie staat centraal in wat wij doen bij Razer, vooral binnen de esports-arena,” zegt Jeffrey Chau, Razer’s Director of Global Esports. “De Viper V3 Pro is ontstaan uit de waardevolle inzichten van Team Razer’s elite esports-pro’s. Met zijn vorm, lichtgewicht bouw en onze meest geavanceerde technologie tot nu toe, is de muis ontworpen om de beste precisie en snelheid te bieden. Hierdoor kunnen gamers beter presteren en hun volledige potentieel bereiken.”

Betrouwbaarheid en duurzame prestaties

Razer zette in 2023 een benchmark in de industrie met ’s werelds eerste ware 8000 Hz draadloze polling rate, met de laagste draadloze klik latency van 0.461ms. De nieuwe “auto-change polling rate” functie past automatisch de polling rate aan tijdens het gamen om de levensduur van de batterij zo lang mogelijk te bewaren. Dit gaat niet ten koste van de game-ervaring. Hierdoor kan er 95 uur ononderbroken worden gespeeld. Daarnaast zorgen de Razer Optical Mouse Switches Gen-3 voor snelheid, terwijl het eventuele dubbelklik problemen en debounce vertraging elimineert.

Razer blijft zich inzetten voor duurzaamheid. De Razer Viper V3 Pro is het eerste kern pc-randapparaat binnen het portfolio dat post-consumer gerecycled plastic (PCR) gebruikt. De top shell bestaat uit 85% PCR. Ondanks dat het gebruik van PCR normaal gesproken voor meer gewicht zorgt, heeft Razer een manier gevonden om dit te voorkomen, wat resulteert in een aanzienlijke vermindering van de impact op het milieu. Zo zorgt Razer voor hoge prestaties zonder afbreuk te doen aan de impact op het milieu. Ze behouden het lichtgewicht ontwerp en de duurzaamheid waar de Viper-serie bekend om staat in de esports-arena.

Razer verwijdert ook plastic uit de verpakking, optimaliseert de grootte van de verpakking door het gebruik van minimalistische ontwerpen en FSC-gecertificeerd papier met soja-inkt. Zo minimaliseren ze voortdurend de ecologische voetafdruk. De steun van een enthousiaste gaming community die gepassioneerd is voor een betere toekomst voor onze planeet, stelt Razer in staat om gamers deel uit te maken van deze oplossing.

Meer informatie over de Razer Viper V3 Pro.

Prijs & beschikbaarheid

  • Razer Viper V3 Pro
  • Beschikbaar in zwart en wit
  • €179,99 – nu beschikbaar via Razer.com en erkende resellers

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Maak kennis met de OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition en OnePlus Pad Go

Meerderheid Nederlanders belt onnodig buiten de bundel in het buitenland