in

Razer introduceert Razer Cobra Pro en Razer Cobra

Nieuwe Razer Cobra-lijn biedt veel aanpassingsmogelijkheden en Razer Chroma RGB. – Razer introduceert de innovatieve Razer Cobra-lijn.

Deze nieuwe muizen combineren vorm en functie en bevatten de belangrijkste kenmerken van Razer-muizen in een symmetrische vorm. De Razer Cobra Pro is ontworpen met de nadruk op aanpasbaarheid, connectiviteit en geavanceerde technologie.

“Er was een duidelijk gat in de markt voor een muis die een gebalanceerde, meeslepende game-ervaring biedt. Met dit in ons achterhoofd hebben we de nieuwe Cobra-lijn ontwikkeld”, aldus Barrie Ooi, hoofd van Razers pc gaming-afdeling. “De Cobra Pro is de meest meeslepende, functierijke draadloze en symmetrische muis van dit moment en we kunnen niet wachten tot onze community hem zelf kan uitproberen.”

Maximale controle en aanpassingsmogelijkheden

Van basiscommando’s tot complexe macro’s: de Cobra Pro geeft gamers meer controle. De muis is geïntegreerd met 10 aanpasbare knoppen, 5 onboard geheugenprofielen en 11 Chroma RGB-zones, en dit alles in een slank symmetrisch ontwerp.

De Cobra Pro heeft 7 knoppen aan de bovenkant, 2 aan de zijkant en 1 aan de onderkant. Dit maakt het mogelijk om eenvoudige commando’s snel uit te voeren. Daarnaast kan met de Hypershift-functie een secundaire set functies worden ingesteld, naast de primaire functies van de knoppen. De vijf onboard geheugenprofielen kunnen makkelijk worden geconfigureerd via Razer Synapse. Via een knop aan de onderkant van de muis kan naadloos worden geswitcht tussen profielen, afhankelijk van de game die gespeeld wordt.

“Switchen tussen mijn muisinstellingen zodat deze naadloos geoptimaliseerd is voor verschillende games is een echte game changer voor mij”, zegt Mizkif, mede-oprichter van OTK en Twitch-streamer. “Ik kan er ook niet over uit hoe goed de RGB eruitziet in mijn gaming-setup. Die voegt zoveel kleur en plezier toe aan mijn bureau.”

Een schitterende ervaring

De Cobra-lijn is een perfecte aanvulling op Razers uitgebreide reeks randapparatuur met Chroma RGB. Dit is ‘s werelds grootste lichtecosysteem voor gaming- en lifestyle-apparaten. De 16,8 miljoen kleuren en diverse lichteffecten kunnen naadloos worden geïntegreerd met meer dan 250 games. De nieuw toegevoegde Smart Dimming-functie in de Cobra-lijn stelt gamers in staat om automatisch de batterij te sparen tijdens het gamen en schakelt terug naar volledige Chroma-weergave tijdens actief gebruik.

Uitmuntende technologie

De Cobra Pro beschikt over geavanceerde gaming-technologieën en is een bewijs van Razers continue streven naar innovatie. De muis heeft enkele van dezelfde eigenschappen als de bekroonde Razer Basilisk V3 Pro, zoals de Focus Pro 30K Optical Sensor, Optical Mouse Switches Gen-3 en HyperSpeed. En gamers die de lat nog hoger willen leggen, kunnen de Cobra Pro upgraden naar polling rates van 4000 Hz met de Razer Mouse Dock Pro (afzonderlijk verkrijgbaar) of de Razer HyperPolling Wireless Dongle.

Uitstekende connectiviteit

De Cobra Pro weegt ondanks alle functies slechts 77 gram en biedt gamers het beste van twee werelden voor de ultieme ervaring. Via HyperSpeed Wireless gaat de muis 100 uur mee en via Bluetooth zelfs tot 170 uur. Met de USB Type C Speedflex-kabel kan de Cobra Pro snel en naadloos worden opgeladen. Daarnaast kan de Razer Mouse Dock Pro (apart verkrijgbaar), of de Razer Wireless Charging Puck (apart verkrijgbaar) worden gebruikt om hem draadloos op te laden, voor ultiem gemak.

Razer Cobra

Voor casual gamers die de voorkeur geven aan een bekabelde verbinding is de Razer Cobra een goed alternatief. Deze muis is licht en heeft zeer duurzame switches, acht aanpasbare knoppen en een Chroma RGB-ondergloed. Deze muis biedt krachtige prestaties in een slanke, bekabelde vorm.

Prijzen en beschikbaarheid

  • Razer Cobra Pro – €149,99 via Razer.com, in RazerStores en bij erkende resellers.
  • Razer Cobra – €49,99 via Razer.com, in RazerStores en bij erkende resellers.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Draadloze oordopjes voor een heerlijke muziekbeleving

Internet en tv 24% duurder in 5 jaar, maar wel sneller