in

Razer introduceert Naga X voor MMO-gamers

Razer introduceert de Razer Naga X – de nieuwste toevoeging aan de Naga-familie. De muis heeft het kenmerkende Razer-ontwerp met programmeerbare knoppen zodat gamers een competitief voordeel en meer commando’s binnen handbereik hebben. De Razer Naga X is ook de lichtste Naga-muis tot nu toe.

De Razer Naga X heeft zestien programmeerbare knoppen die ergonomisch zijn gepositioneerd zodat ze makkelijk te bedienen zijn. Elke knop kan worden gekoppeld aan basisfuncties zoals het uitvoeren van spreuken in games. Er zijn ook meer geavanceerde functies mogelijk, zoals macro’s waarbij meerdere knoppen tegelijk worden ingedrukt. Bovendien maakt de Razer HyperShift-modus het mogelijk om secundaire functies toe te wijzen aan de knoppen die worden geactiveerd wanneer tegelijkertijd de HyperShift-knop wordt ingedrukt.

Met slechts 85 gram is de Razer Naga X de lichtste Naga-muis tot nu toe. De muis behoudt alle functies die de Razer Naga een uitstekende keuze voor MMO-games maakt. De muis heeft Razer Optical Mouse Switches van de tweede generatie die in alle topmuizen van Razer worden gebruikt. Daardoor kunnen gamers profiteren van hoge actuatiesnelheden en betrouwbaarheid.

Verder is de Razer Naga X voorzien van de Razer 5G Advanced Optical Sensor, de Razer Speedflex-kabel en 100% PTFE-muisvoetjes. Dit biedt MMO-gamers optimale mobiliteit zodat zij urenlang kunnen blijven gamen. De muis heeft ook een intern geheugen waardoor gamers altijd eenvoudig toegang hebben tot hun persoonlijke instellingen. Verder zorgt Razer Chroma RGB voor meer personalisatie en een meeslepende game-ervaring.

Prijs en beschikbaarheid:

€89,99 – via Razer.com en erkende retailers

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiFocus: Interview met Grzegorz Chuchra, CEO van Tedee

Acer introduceert laptops en Chromebooks voor het onderwijs