in ,

FIFA+ lancering op Hisense TV

FIFA+, de nieuwe app die voetbalfans dichter bij voetbal brengt dan ooit tevoren, wordt binnenkort gelanceerd op Hisense televisies met het VIDAA smart TV platform.

FIFA+ wordt medio oktober in de Benelux gelanceerd, op Hisense televisies met het VIDAA smart TV platform. Hierdoor hebben voetbalfans direct gratis toegang tot duizenden uren aan originele voetbalwedstrijden, zowel live als in het archief.

Guy Edri, voorzitter van het VIDAA-platform van Hisense, zei over de lancering: “Sinds de lancering heeft FIFA+ een nieuwe stem gegeven aan zoveel fantastische verhalen uit de voetbalwereld. Hisense is er trots op om dit nog verder te kunnen versterken door toevoeging van de FIFA+ app op het VIDAA platform.”

Charlotte Burr, FIFA’s Director of Strategy, Corporate Development en FIFA+, voegde toe: “Dit is een belangrijke stap voor FIFA+ en we zijn verheugd om met Hisense samen te werken terwijl we het platform laten groeien. Innovatie is een belangrijk aandachtspunt voor FIFA en daarom is het VIDAA smart TV platform van Hisense een logische samenwerking voor de FIFA+ app. Voetbalfans kunnen binnenkort onze uitgebreide contentcollectie rechtstreeks op hun Hisense tv’s ervaren.”
FIFA+, dat in april werd gelanceerd, markeert een belangrijk moment in de geschiedenis van FIFA. Het gratis platform is de officiële digitale bestemming voor voetbalfans en biedt een uitgebreid archief van alle FIFA World Cup-wedstrijden voor mannen en vrouwen. Duizenden live-wedstrijden per jaar, interactieve games en voorspellers, en een reeks originele documentaires, docuseries, talkshows en korte films zijn met deze app binnen handbereik. Kortom: met een Hisense tv zit jij op de eerste rij tijdens voetbalwedstrijden.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Geniet van een meeslepende gaming-ervaring en haarfijne nauwkeurigheid met de JBL Quantum 910 Wireless

OnePlus 10T 5G vanaf nu te koop in heel Europa