in

OnePlus 10T 5G vanaf nu te koop in heel Europa

Het snelste en meest soepel werkende OnePlus-vlaggenschip ooit is nu te koop – inclusief een speciale aanbieding voor beperkte tijd: een gratis paar OnePlus Buds Pro voor bestellingen via OnePlus.com

Sinds gisteren kunnen gebruikers overal in Europa de OnePlus 10T 5G kopen en zijn ongekend krachtige, moeiteloze snelheid ervaren. De verkoop is nu geopend op onder andere OnePlus.com en Amazon.

Als extraatje krijgen gebruikers die de smartphone tussen 25 en 29 augustus via OnePlus.com kopen, ook een gratis paar OnePlus Buds Pro, OnePlus’s geavanceerde draadloze oordopjes. Verder krijgen degenen die hun oude smartphone inruilen, 150 euro extra terug bovenop de inruilwaarde van hun smartphone.

De nieuwste vlaggenschip-smartphone van OnePlus, die vanaf €699 verkrijgbaar is, beschikt over het snelste oplaadproces ooit van OnePlus: dit dankzij 150W-opladen, dat een dag lang stroom biedt in slechts 10 minuten aan de charger en de smartphone zelfs volledig oplaadt in 19 minuten. Daarnaast blijft de smartphone tijdens het laden koel aanvoelen dankzij zijn nieuwe 3D Cooling-technologie. De 4800 mAh-batterij beschikt ook over zelfherstellende hardware, wat betekent dat hij 80% van zijn capaciteit behoudt na 1600 laadcycli – wat neerkomt op meer dan 4 jaar aan dagelijks opladen.

De OnePlus 10T 5G wordt aangedreven door de nieuwste chipset van Qualcomm, de Snapdragon 8+ Gen 1, die 10 procent snellere prestaties biedt met 30 procent lager stroomverbruik. Samen met de toonaangevende koelings-technologie en tot wel 16 GB aan RAM-geheugen, maakt dit de 10T 5G tot het ultieme vlaggenschip op prestatieniveau. Bovendien wordt het toestel geleverd met 2 jaar Android-versie-updates en 3 jaar beveiligingsupdates, wat betekent dat het toestel gedurende zijn hele levensduur snel blijft werken.

Naast de 10T 5G gaat ook de OnePlus SUPERVOOC 80W Autolader in verkoop, die toonaangevende SUPERVOOC-laadtechnologie combineert met uitzonderlijke flexibiliteit, zodat gebruikers snel onderweg hun apparaten kunnen opladen. De OnePlus SUPERVOOC 80W Autolader kan alle OnePlus apparaten met SUPERVOOC Charging van stroom voorzien, maar ook andere apparaten met PD-ondersteuning opladen. Hieronder vallen laptops, andere Android-apparaten, gameconsoles en nog veel meer.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

FIFA+ lancering op Hisense TV

IFA 2022: XGIMI presenteert toekomst van content ervaring