in

Hisense Quantum Dot tv’s verscherpen je blik op de wereld

Bekijk je favoriete entertainment zoals het bedoeld is met de Hisense U8QF; hoge contrasten, de puurste kleuren en grenzeloos Ultra HD kijkplezier – Vergroot je wereld vanuit huis met de U8QF Quantum Dot televisies van Hisense.

Het hightechmerk, dat al sinds 1969 tot de grootste tv fabrikanten in de wereld behoort, maakt gebruik van de nieuwste technologieën en maakt ze toegankelijk voor een breed publiek. De levendige kleuren, de superscherpte en het verfijnde geluid van deze Ultra HD Premium tv’s geven je het gevoel alsof je echt in het voetbalstadion bent, op de Parijse boulevards loopt of bij je favoriete talkshow aan tafel zit.

Kleurechtheid, contrast, helderheid en beeldverwerking: deze criteria zijn letterlijk en figuurlijk beeldbepalend bij tv’s. Bij Hisense tv’s komen de allernieuwste technieken samen. De U8QF is verkrijgbaar in 55 en 65 inch en voorzien van de zogenaamde Quantum Dot technologie, waarbij de quantum dots zorgen voor een groot kleurenbereik. Dankzij Full Array Local Dimming krijg je hogere contrasten, waardoor zelfs bij de donkerste beelden details goed zichtbaar zijn.

Helder

De helderheid van het scherm (1.000 nits) zorgt ervoor dat je in elke situatie de juiste kijkervaring hebt. Ben je sportliefhebber dan zorgt 120Hz Ultra Smooth Motion ervoor dat geen Formule 1 auto of voetbal te snel is en scherp en vloeiend wordt weergegeven. Maar het oor wil ook wat. De U8QF modellen hebben een geïntegreerde JBL soundbar voor het beste geluid naast de optimale beeldkwaliteit.

De Hisense 55U8QF (verkoopadviesprijs € 1.099,00) en de Hisense 65U8QF (verkoopadviesprijs € 1.299,00) zijn vanaf mei verkrijgbaar.

Een veilig gevoel: 5 jaar garantie

Hisense geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar apparaten, dat geeft een veilig gevoel. Standaard zit er al 2 jaar garantie op de producten. Wie zijn apparaat binnen 3 maanden na aankoop registreert, krijgt van Hisense nog eens 3 jaar extra garantie. Het registratieformulier is te vinden op de website van Hisense. www.hisense.nl

Specificaties

  • QLED Ultra HD Premium – 4K
  • Full Array Local Dimming Pro
  • Ultra Smooth Motion 120Hz
  • Helderheid 1.000 nits
  • Dolby Vision, HDR 10, HDR 10+ & HLG
  • Dolby Atmos
  • Geïntegreerde JBL Soundbar
  • Bluetooth
  • VIDAA-U voor o.a. Netflix en YouTube

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

LG Gram: lichtgewicht laptops voor optimale productiviteit

Motorola’s moto g100 ligt nu in de winkels