in

Gloednieuw design voor iMedia desktops

Packard Bell introduceert een nieuwe lijn iMedia desktops. De modellen zijn voorzien van een nieuw design en beschikken over tal van functies om consumenten een complete en compacte desktop te bieden met een stijlvol uiterlijk. De iMedia met Windows Vista Home Premium Edition is nu al beschikbaar, tegen een adviesprijs van 399 euro tot 799 euro.

Het nieuwe design van de Packard Bell iMedia bestaat uit een stijlvol glanzend zwart chassis met matte accenten, afgeronde hoeken en een lichtgevende blauwe aan/uit-knop.  Het chassis is zestig procent kleiner dan een standaard desktopchassis om ruimte te besparen, zonder daarbij op functionaliteit in te boeten.

De iMedia-modellen beschikken over een Intel Core2 Quad processor en bieden tot 8 GB ddr3-geheugen. Ze zijn uitgerust met een harde schijf tot 1 TB en zijn beschikbaar met een optioneel Blu-ray combostation. Randapparatuur is eenvoudig aan te sluiten dankzij zes usb 2.0 connectoren, een e-sata connector, een hdmi-uitgang en een multikaartlezer.
De iMedia-modellen beschikken over een Nvidia GeForce grafische kaart of Intel geïntegreerde graphics, met ondersteuning voor Microsoft DirectX 10 en High Definition 7.1 surround sound met een SPDIF-connector.

Snelle sata van Transcend

Headsets met touchscreen