in

Harry Potter game in de winkels

Het EA Play Label van Electronic Arts en Warner Bros. Interactive Entertainment hebben aangekondigd dat de computergame Harry Potter en de Halfbloed Prins deze week wereldwijd in de winkels zal liggen. Op 2 juli is het spel er voor de Wii, PS3, Xbox 360, PS2, PSP, NDS, cd-rom, en ook voor mobiele applicaties.

In de game Harry Potter en de Halfbloed Prins keren spelers terug naar Zweinstein, dat tot in het kleinste detail nagebouwd is aan de hand van modeltekeningen van de film. Hier helpen de spelers Harry om zijn zesde jaar door te komen, wat een pittig jaar belooft te zijn. Spelers zullen leren om spreuken te gebruiken aan de hand van gebaren terwijl ze op onderzoek uitgaan op het terrein van Zweinstein; van de hoge Astronomietoren tot het Toverdrankenklaslokaal van Professor Slakhoorn diep in de kelders en de herkenbare locaties zoals de leerlingenkamer van Griffoendor en de Grote Zaal.
 
‘We vinden het leuk dat de fans de Wii-afstandsbediening van Nintendo kunnen gebruiken als toverstok,’ aldus Harvey Elliott, VP en GM Casual, EA Play Label. ‘Het is nog nooit zo eenvoudig en realistisch geweest om toverspreuken en beheksingen zoals Paralitis, Wingardium Leviosa, Accio en Petrificus Totalus uit te spreken. Dit is zonder twijfel de meest authentieke adaptatie van de film en het boek die we ooit gemaakt hebben. We zijn ervan overtuigd dat de fans er dol op zullen zijn!’

Snelle sata van Transcend

Headsets met touchscreen