in

Masterclass fotograferen met mobieltje

LG en Edwin Smulders hebben hun krachten gebundeld. Samen verzorgen zij een unieke Scoops Masterclass. Deze cursus leert geïnteresseerden hoe zij, net als echte paparazzi, de beste scoops kunnen fotograferen. Tijdens de kick-off gaf de fotograaf allerlei tips over het fotograferen met een mobieltje: de LG Viewty Smart. Bezitters van deze telefoon kunnen nu meedoen met een wedstrijd. Hoofdprijs: een vip-reis naar St. Tropez.

Met LG’s nieuwste cameratelefoon, de LG Viewty Smart, kan iedereen topfotograaf worden. Dat is de insteek van de masterclass. Met één druk op de knop altijd en overal foto’s maken. De telefoon is uitgerust met allerlei handige camerafuncties die dat nog makkelijker maken.
Het enige wat je nu nog nodig hebt is een goede scoop. Daarom gaan LG en Edwin Smulders met hun Scoops Masterclass leerlingen helpen om de perfect scoop te scoren!

Op www.scoopsmasterclass.nl krijgen de deelnemers diverse tips en opdrachten van Edwin. Deze zijn gebaseerd op de vernieuwende high tech features van de LG Viewty Smart en Edwins ervaring. De website geeft ook informatie over het laatste scoop nieuws.

Edwin is erg enthousiast over dit project en wil de deelnemer met de beste scoop dan ook belonen. Diegene die de allerbeste scoop fotografeert met zijn/haar LG Viewty Smart, wint een exclusieve VIP-reis naar St. Tropez.

Iedereen in het bezit van deze telefoon kan meedoen. Kijk dus snel op www.scoopsmasterclass.nl.

Snelle sata van Transcend

Headsets met touchscreen