in

Headsets met touchscreen

GN Netcom kondigt twee nieuwe draadloze headset-families aan die door multi-use, eenvoudige installatie en intuïtieve bediening, onderdeel worden van het ‘nieuwe bellen’: de Jabra GO 6400 en de Jabra PRO 9400 series. De series zijn vanaf september dit jaar leverbaar. De adviesprijs voor de Jabra GO 6400 serie begint bij € 159 (excl. btw). De Jabra PRO 9400 serie is beschikbaar vanaf € 379 (excl. btw).

De Jabra GO 6400 en PRO 9400 zijn wereldwijd de eerste headsets waarvan het basisstation is uitgerust met een 2.4 inch touchscreen. Vanaf hier kunnen de headsets worden geïnstalleerd en bediend. Het kleurenscherm begeleidt de set-up door middel van animatie en tekst. Daarnaast kunnen verschillende apparaten zoals de vaste telefoon, mobiele telefoon en computer middels het display op het basisstation worden beheerd en aangestuurd.

De Jabra GO en PRO serie combineren meerdere telefoontechnieken met één headset waardoor drie gelijktijdige verbindingen mogelijk zijn en waarbij er zonder enig probleem naadloos tussen de verbonden apparaten kan worden gewisseld. Deze unieke functionaliteiten voegen een extra dimensie toe aan Unified Communications.

Gloednieuw design voor iMedia desktops

Bassie en Adriaan nog steeds favoriet