in

Snelle sata van Transcend

Transcend brengt een nieuwe, snelle 2.5 inch SATA II SSD op de markt, voorzien van 64 MB ingebouwd dram-cachegeheugen. Deze SSD25D haalt leessnelheden en schrijfsnelheden van respectievelijk 230 MB/s en 180 MB/s. De drive heeft een adviesprijs vanag 240 euro, exclusief btw en is binnenkort verkrijgbaar met een geheugen van 60 GB en 120 GB.

Dankzij de geavanceerde solid state-technologie overtreft Transcends SSD25D 2.5 inch sata-disk verreweg de meeste standaard 2. 5 inch hard drives. Ongeacht de grootte of het soort bestand levert deze SSD25D buitengewone snelheden. Een computer uitgerust met Transcends SSD25D heeft een bijna non-existente latency (ca. 1 milliseconde) en zal dus sneller opstarten. Ook software applicaties starten in een fractie van de tijd op in vergelijking met een standaard harde schijf.

Gebouwd met betrouwbaar nand-flashgeheugen dat geen bewegende delen bevat, is de SSD25D stevig en praktisch immuun voor mechanische storingen die door trillingen, schok of hitte worden veroorzaakt Bovendien maakt de SSD25D gebruik van ECC (Error Correction Code), een geïntegreerde toepassing die voor een nauwkeurige overdracht van gegevens zorgt.

Transcends nieuwe DRAM SSD, kenmerkt zich door een standaard 3.0GB/s SATA II interface en 2.5″ form factor, om een gemakkelijke en ongecompliceerde gebruikersinstallatie in de meeste notebooks en desktops mogelijk te maken. Daarnaast profiteren SSD25D gebruikers van het lage stroomverbruik, de stille werking en een langere batterijlevensduur.

Nieuwe Sony Blu-ray titels voor de zomer

Gloednieuw design voor iMedia desktops