in

Muizen op elk oppervlak

Nu de mobiele lifestyle helemaal aanslaat met netbooks en mininotebooks, introduceert Microsoft de opvolger in de lijn muizen met BlueTrack-technologie: de Wireless Mobile Mouse 4000. Hiermee kan de gebruiker muizen op zo’n beetje elk denkbaar oppervlak, zoals de spijkerbroek, de laptoptas of op het hout van het bankje in het park. De muis kost 39,99 euro en is vanaf augustus verkrijgbaar.

Microsoft’s bekroonde BlueTrack Technologie werkt op meer oppervlakken dan huidige muistechnologieën, inclusief laser en optische muis. Het aanwijsapparaatje functioneert feilloos op gladde en glanzende oppervlakken zoals graniet en marmer en zelfs op oneffen ondergronden zoals tapijt en onbewerkt hout. Het is ook resistent tegen stof en vuil, zodat hij altijd werkt waar hij  moet werken.

De muis wordt verbonden met de computer door een nano-ontvanger die nog  niet eens een centimeter uit de usb-poort steekt. Deze ontvanger kan in de computer geplugd blijven tijdens het reizen of gemakkelijk worden opgeborgen in de muis zelf. Deze sportieve muis is naast zwart en wit ook verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze en limoen groen.

Nieuwe Sony Blu-ray titels voor de zomer

Gloednieuw design voor iMedia desktops