in

Lichtste gaming headset

De Roccat Vire Mobile Communication Gaming Headset is de lichtste gaming headset ter wereld, zo laat het bedrijf weten. De in-ear headphones zijn uitgerust met een in-line microfoon, die de headset tot een multi-functioneel product maakt. De headset wordt geleverd door Questcontrol en heeft een adviesprijs van 39,99 euro.

De Roccat Vire kan gebruikt worden voor het gamen op de pc of handheld console, dankzij de bijgevoegde adapters. Uiteraard werkt hij ook op een muziekspeler of telefoon.

Normale headsets voor gamers zijn vaak behoorlijk groot en zwaar. Roccat is met die opmerking aan de slag gegaan om een lichtgewicht concurrent te maken. Het apparaat heeft diverse adapterkabels van gevarieerde lengtes, waardoor de enkele headset op diverse apparaten aan te sluiten is.

De microfoon schakelt onnodige achtergrond geluiden uit en zorgt dat de stem glashelder wordt doorgestuurd tijdens het praten met VoIP of tijdens het bewegen met de telefoon. De met rubber bedekte earphones blijven op hun plaats, zelfs tijdens het (in)gespannen gamen. De dopjes zijn ergonomisch gevormd om in het oor te passen.
Bij de set earphones krijgt de klant ook een soft bag, gemaakt van gestikte materialen van hoge kwaliteit. Hier passen ook de adapterkabels bij.

BAS investeert anticyclisch!

Muizen op elk oppervlak