in

Nieuwe Sony Blu-ray titels voor de zomer

Sony Pictures Home Entertainment heeft diverse filmreleases in petto om de zomer extra gezellig te maken. Voor 16 juli zijn dat de twee spannende films Quarantine en The Spirit en op 23 juli verschijnen Cadillac Records, met onder meer Beyonce, Nick and Norah’s Infinite Playlist en Rachel Getting Married, met Anne Hathaway.

Quarantine is een echte horrorfilm, waarin de bewoners van een appartementencomplex in Los Angeles angstaanjagende momenten beleven als de overheid ze afsluit van de buitenwereld.
Een duistere stad vol dood en verderf is het decor van The Spirit, waarin een verloren held de stad moet redden. Het is een film van Frank Miller, regisseur van onder meer 300 en Sin City.
In Cadillac Records spelen Adrien Brody en Beyonce Knowles de hoofdrol in een film over legendarische artiesten, de opkomst en ondergang van een blueslabel en natuurlijk vooral héél veel muziek.
In Nick and Norah’s Infinite Playlist volgen we twee tieners die het bruisende nachtleven van New York ontdekken. De film zit boordevol liedjes, vooral van independent labels.
Anne Hathaway schittert in het familiedrama Rachel Getting Married, waarin ze naar haar ouderlijk huis terugkeert voor het huwelijk van haar zus. Ze brengt echter een verleden van persoonlijke crisis, familieconflicten en tragedie met zich mee.

BAS investeert anticyclisch!

Muizen op elk oppervlak