in

Grab ’n’ Go doet ook aan dvb-t

De huidige Grab’n’GO Multi Media Recorder & Player (CM3PVR) krijgt een digitale opfris beurt. Conceptronic plaatst een hybride tuner, zodat de mediaplayer en –recorder ook analoge tv of dvb-t (free-to-air) kanalen kan opnemen.

Deze persoonlijke digitale videorecorder neemt films en tv-programmas op met de ingebouwde hybride (analoge of dvb-t) tv-ontvanger en legt ze vast op de interne harde schijf. Dankzij de grote opslagcapaciteit en eenvoudige installatie is aansluiten op de tv kinderspel. Het opnemen kan geprogrammeerd worden.

De elektronische programmagids (epg alleen voor dvb-t kanalen) bevat een duidelijk overzicht van de programmas die nu en later door de verschillende stations worden uitgezonden. Blader eenvoudig naar het programma dat u wilt opnemen en de opname wordt geprogrammeerd. De tuner ondersteunt pauzeren van tv (time shifting), wat bijvoorbeeld handig is als je een gedeelte van een programma wilt overslaan of juist niets wilt missen, maar je toch de telefoon moet opnemen.

De CM3PVRD wordt aangesloten op je computer om zo al het mediamateriaal naar de recorder over te zetten. Daarna met de tv verbinden en klaar. Het apparaat werkt zelfstandig (zonder computer) en ondersteunt de meeste gangbare bestandsformaten, zoals xvid, avi, mpeg 1/2/4, jpeg, mp3, wav en vob. Opnamen kunnen op een geheugenkaart of usb-apparaat worden bewaard. Omdat de CM3PVRD in mpeg4-formaat kan opnemen, kunnen de opnamen worden weergegeven op alle Grab’n’GO Media Player producten en zelfs op laptop of pc.

De CM3PVRD is nu verkrijgbaar vanaf 229 euro incl. btw (640 GB).

Gaming Headsets van Creative

Vantage point gratis bij Samsung en Sony