in

MySims Kingdom in de winkel

The Sims, een label van Electronic Arts, heeft drie MySims-titels verzonden naar verkooppunten in het hele land. Onder die titels zijn MySims Kingdom voor de Wii en Nintendo DS en MySims voor de pc.

In MySims Kingdom gaan spelers op avontuur en ontdekkingsreis om koning Ruben en zijn onderdanen te helpen het koninkrijk op te knappen met eindeloze bouwmogelijkheden, nieuwe landen om te ontdekken en nog meer MySims-personages. MySims voor de pc heeft het plezier en de spanning van het succesvolle Wii-spel, maar heeft als extraatje nieuwe MySims-personages en mogelijkheden op internet. Spelers kunnen zich nu aansluiten bij maximaal zeven vrienden in de omgeving van hun eigen steden op internet.

‘We zijn verheugd om drie nieuwe games van de MySims-franchise uit te brengen, waarmee we iets bieden voor iedereen, of je nu van consoles, draagbare spelcomputers of pc-spellen houdt,’ zegt Tim LeTourneau, uitvoerend producent voor MySims. ‘MySims Kingdom voor de Wii breidt de diepgaande gameplay van MySims uit en laat je op avontuur en ontdekkingsreis gaan, met nieuwe landen, nieuwe personages en allerlei dingen die je zelf kunt maken. De versie voor de Nintendo DS biedt een boeiend mysterie dat opgelost moet worden, met onderweg minigames en creativiteit, terwijl je met MySims voor de pc een eigen stad bouwt en je op internet kunt spelen en jouw creaties met vrienden kunt delen!’

MySims voor de pc
Creëer en ontdek een uitgebreidere MySims-stad! MySims voor de pc biedt al het plezier van de eerste game, plus nieuwe mogelijkheden op internet om met je vrienden te spelen, zes gloednieuwe personages om vriendschap mee te sluiten en een betere beeldkwaliteit op de pc. Je kunt veilig chatten, communiceren en met je vrienden op internet spelletjes spelen, zoals zombietikkertje. Zet gebouwen in elkaar en maak voorwerpen die je gezamenlijk met maximaal zeven vrienden kunt gebruiken in jullie gedeelde tuin. Ruil je creaties met je vrienden in het spel! Of deel ze buiten het spel via de e-mail of IM-programma’s, zodat jouw kameraden ze in hun eigen MySims-stad kunnen gebruiken. Je kunt zelf bepalen of je wel of niet via internet speelt en of je in je eentje speelt of verder gaat door met vrienden in je eigen omgeving op internet te spelen.

Gaming Headsets van Creative

Vantage point gratis bij Samsung en Sony