in

Hdd-docking station van Eminent

In een oogwenk extra opslagruimte creëren of snel een backup maken van gegevens is nu mogelijk met het hdd-docking station van Eminent. Zet de harde schijf in het docking station en de bestanden zijn direct toegankelijk op een pc of laptop. Op deze manier kun je snel gegevens kopiëren of bewerken op een losse harde schijf. Op het docking station zit een backupknop om eenvoudig een volledige backup van de harde schijf te maken.

Een losse harde schijf kan nu gemakkelijk gebruikt worden om gegevens naartoe te schrijven via het docking station van Eminent. De harde schijf is hier eenvoudig in te klikken. De computer herkent hem automatisch, zodat bestanden direct te kopiëren of bewerken zijn.

Behalve voor thuisgebruik, is het docking station ook uitermate geschikt voor computer service centers. Extra opslagruimte creëren of gegevens benaderen op een harde schijf gebeurt in een oogwenk. Het station is eenvoudig aan te sluiten op een usb-poort van de computer en werkt zelfs nog sneller als je hem aansluit op een eSATA poort.

De backupknop zorgt ervoor dat gegevens back-uppen nog eenvoudiger wordt. Druk op de knop en alle gegevens op de harde schijf worden gekopieerd. De meegeleverde software maakt het mogelijk om de backup op te halen en de bestanden terug te zetten op de harde schijf.

De Eminent EM7010 Docking Station ondersteunt 2.5 en 3.5-inch SATA-harde schijven en wordt geleverd inclusief voedingsadapter, usb-kabel en eSATA-kabel.

Polshorloge voor spraak en data

Winnaars ontwerpwedstrijd in geluidsinnovatie