in

Nieuwe Toshiba Portégé is wit of roze

Toshiba Benelux introduceert een nieuw model in zijn populaire Portégé-lijn: de A600. Deze ultralichte laptop, bedoeld voor de stijlbewuste consument, is verkrijgbaar in twee trendy uitvoeringen: wit en roze. Beide uitvoeringen hebben een 12,1-inch breedbeeldscherm, een wit led-scherm en een zilverkleurig, spatvrij toetsenbord. De notebook is iets groter dan een minilaptop, maar kan evenveel als een gewone pc.

Het chassis van de laptop is in hoge mate schokbestendig. Bij een eventuele val zorgt de ingebouwde sensor ervoor dat de bewegende delen van de harddisk automatisch gefixeerd worden zodat de gegevens op de schijf niet beschadigd raken. De optioneel verkrijgbare solid state drive (sdd) heeft zelfs helemaal geen bewegende delen meer. De Portégé A600 iweegt 1,46 kilo.

De A600 heeft drie usb-poorten, waaronder een Sleep and Charge/eSATA-poort, een Bluetooth-voorziening en de Mobile Broadband 3G-module. Er is een geïntegreerde webcam met microfoon en de batterij heeft een lange levensduur, zodat de gebruiker gerust films kan bekijken of video’s kan downloaden.

De nieuwe Toshiba Portégé A600-modellen zijn al leverbaar. De adviesprijs bedraagt 1546 euro.

Polshorloge voor spraak en data

Winnaars ontwerpwedstrijd in geluidsinnovatie