in

Hisense trapt het nieuwe seizoen af met kleurrijke TV line-up

De kunst van techniek – In aanloop naar een seizoen met spannende sporttoernooien en filmreleases op het programma, presenteert TV pionier Hisense in oktober haar meest veelzijdige line-up ooit.

Zes nieuwe modellen, variërend van een Mini-LED en high-end Laser TV tot upgrades in QLED, OLED en ULED. De nieuwe modellen zijn voorzien van een modern design en beschikken over de laatste beeld- en geluidtechnieken zoals wifi 6, VIDAA-U6, Sonic Screen, Game Mode Proen HDR 10+ Adaptive. Zo vind je bij Hisense altijd een technologie bij jouw wensen past.

De line-up omvat nieuwe QLED, ULED, Mini-LED, OLED en Laser TV’s. Het VIDAA Smart TV Platform presenteert de meest uiteenlopende content, van Netflix en YouTube tot Disney+, Prime , AppleTV+ en NPO Start. Voetbalfans kunnen vanaf oktober hun hart ophalen: vanaf dan hebben zij via het VIDAA Smart TV platform gratis toegang tot duizenden voetbalwedstrijden met FIFA+.

QLED E7HQ serie – highlight jouw kijkervaring

Met de E7HQ maakt Hisense de nieuwste technieken voor iedereen bereikbaar. De Ultra HD 4K QLED TV is een betaalbare televisie die een onbetaalbare kijkervaring biedt. Dankzij de verfijnde Quantum Dot technologie is het kleurbereik optimaal en Dolby Vision zorgt voor een uitstekende beeldbeleving. De E7HQ heeft een zwart, randloos design en rust op een subtiele dubbele voet. De E7HQ is verkrijgbaar in 43, 50, 55 en 65 inch.

ULED U7HQ serie – bij iedere voetbalwedstrijd de beste plaatsen

De U7HQ is een van de high-lights in deze nieuwe line-up. De ULED Ultra HD in 4K uitvoering is gemaakt voor de echte gamers, filmfanaten en 120Hz Ultra Smooth Motion voorziet ook sportliefhebbers van de beste sportbeelden. Overdag of in avond; met de U7HQ heb je iedere voetbalwedstrijd de beste VIP plaatsen. Dit maakt de televisie dan ook uitermate geschikt om WK wedstrijden op te bekijken. Dankzij de Game Mode Pro heb je geen last van vertraging en FreeSync Premium zorgt ervoor dat het QLED-scherm synchroniseert met de framesnelheid van de AMD grafische kaart. De U7HQ is verder uitgerust met Full Array Local Dimming, wat zorgt voor hogere contrasten zodat zelfs bij de donkerste beelden details goed zichtbaar zijn. De combinatie van Dolby Vision IQ en HDR 10+ Adaptive resulteert in een optimaal beeld doordat het scherm zich moeiteloos aanpast aan het omgevingslicht. De U7HQ is verkrijgbaar in 55 inch.

ULED Mini-LED U8HQ serie – maximale kijkervaring

De diepste zwartwaardes, de hoogste helderheid en het puurste geluid. De Hisense ULED Mini-LED Ultra HD Premium U8HQ serie met 4K beeldkwaliteit en ingebouwde soundbar is niet bescheiden in haar specificaties. De Anti-glare Screen technologie voorkomt weerspiegeling, terwijl Full Array Local Dimming Pro zorgt voor een hoger contrast. Daarnaast zorgen Game Mode Pro en Freesync Premium voor de beste game-ervaring. De ULED Mini-LED is IMAX Enhanced, zodat onder andere Disney+ producties in hun originele, hoge beeldkwaliteit te zien zijn. De Mini-LED U8HQ is verkrijgbaar in 55, 65 en 75 inch.

OLED A85H serie – vanuit iedere invalshoek het beste beeld en geluid

De A85H OLED Ultra HD Premium 4K TV op draaibare voet is voorzien van 120Hz Ultra Smooth Motion. De A85H is een veelzijdige TV voor gamers en filmliefhebbers die geen concessies willen doen als het om beeldkwaliteit gaat. Het OLED scherm van de A85H past zich dankzij
de HDR 10+ Adaptive en Dolby Vision IQ technologie automatisch aan op het omgevingslicht. Functies als Game Mode Pro, FreeSync Premium en VRR 120Hz maken gamen nog intenser. IMAX Enhanced creëert keer op keer een indrukwekkende bioscoopervaring. De A85H is verkrijgbaar in 48, 55 en 65 inch.

OLED A9H serie – de kracht van geluid

De Hisense A9H OLED Ultra HD Premium 4K TV is een eerbetoon aan kleur en geluid. Dankzij de Sonic Screen en Multi Channel Surround 3.1.2 technologie achter het scherm is het geluid daar te horen waar het ook echt vandaan komt in de film, wedstrijd of game. HDR 10+ Adaptive
en Dolby Vision IQ optimaliseren het beeld op basis van de helderheid van de kamer en de omgeving waarin de TV staat. Ook is de Hisense A9H in 65 inch voorzien van Game Mode Pro en Freesync Premium voor de optimale game-ervaring.

Laser TV PX1-PRO – denk groots, leef groots

Creëer een luxe thuisbioscoop zoals je die bij de filmsterren thuis ziet: de krachtige PX1-PRO kan worden gebruikt voor XXL schermen van 90 (229cm) tot wel 130 inch (330cm). De TriChroma Laser Engine gebruikt rode, groene en blauwe lasers waardoor kleuren natuurlijk en levendig op het scherm verschijnen. De ultra realistische 4K beelden gaan hand in hand met levensecht geluid dankzij het ingebouwde Dolby Atmos-systeem. De PX1-PRO beschikt over Android Q TV zodat je favoriete series, films en shows binnen handbereik hebt.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

HelloTV opent eerste Samsung 8K Gallery van Europa

De compacte BenQ GV11 voegt zich bij BenQ’s Mini LED-beamerserie voor een digitale levensstijl met groot beeld en rijk geluid