in

HelloTV opent eerste Samsung 8K Gallery van Europa

Samsung Electronics heeft haar eerste 8K Gallery van Europa geopend bij HelloTV in Zoeterwoude. De 8K Gallery is een speciaal ingerichte experience ruimte waarin geïnteresseerden alle facetten van de innovatieve Samsung 8K-technologie kunnen ervaren.

Deze televisies bieden een onovertroffen beeldkwaliteit en streven de 4K-resolutie televisies ver voorbij met 4 keer zoveel pixels. Na Nederland opent Samsung ook in Engeland en Spanje een 8K Gallery.

De specialisten van HelloTV zijn volledig toegerust om Nederland kennis te laten met alle mogelijkheden van de Samsung Neo QLED 8K-televisies. Het complete aanbod van Samsung is in de 8K Gallery aanwezig met de bijpassende accessoires om het maximale uit de tv-beleving te halen. Zo kunnen bezoekers niet alleen de ultiem scherpe beeldkwaliteit van Samsung Neo QLED 8K zien, maar ook het effect van Object Tracking Sound horen. Hierbij verplaatst het geluid zich door de kamer in reactie op wat er op het scherm gebeurt. Daarnaast kunnen geïnteresseerden zelf alle interactiemogelijkheden op het gebied van streaming en gaming in de Samung 8K Gallery verkennen.

Het is voor ons een hele eer dat we de eerste winkel in Europa zijn met een Samsung 8K Gallery

Tonnie van Schijndel, Head of Marketing TV bij Samsung Benelux: “Genieten van beeld en geluid is sinds de introductie van 8K-technologie niet meer hetzelfde. In deze ontwikkeling willen we televisiekijkers goed wegwijs maken. Een ultieme gebruikerservaring is voor iedereen anders. Juist daarom hebben we de 8K Gallery bij HelloTV geopend. De specialisten van HelloTV hebben alle nodige technologische kennis in huis en weten ook nog eens de juiste vragen te stellen om de oplossing aan te bieden die het beste bij iemand past.”

Erik-Jan Koense, Director Marketing & e-commerce bij HelloTV: “Het is voor ons een hele eer dat we de eerste winkel in Europa zijn met een Samsung 8K Gallery. Dit concept past helemaal bij ons als enige tv-specialist in Nederland en in onze winkelformule die garant staat voor de beste tv-beleving.”

Bezoekadres

De Samsung 8K Gallery is gevestigd in de HelloTV winkel in Zoeterwoude: Hoge Rijndijk 293, 2382 AN Zoeterwoude.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

‘Digital natives’ openen vaker phishing e-mails dan hun oudere collega’s

Hisense trapt het nieuwe seizoen af met kleurrijke TV line-up