in

Samsung onthult beschikbaarheid en prijzen van slimste tv’s en soundbars

Kijkervaring meeslepender dan ooit met nieuwste Samsung tv’s en soundbars – Half februari presenteerde Samsung zijn nieuwste line-up tv’s en audioapparatuur. Met de unieke Artificial Intelligence (AI) mogelijkheden van de televisies beleven consumenten een meeslependere kijkervaring dan ooit. De nieuwste tv’s en audioapparatuur zijn vanaf eind april in Nederland verkrijgbaar.

Met de nieuwe tv line-up gaat Samsung het veertiende jaar wereldwijd marktleiderschap in tv’s in. Aan de basis van Samsungs tv line-up staan verbeterde beeldkwaliteit, sterker geluid en een baanbrekend design. Onderscheidend zijn de televisies onder meer in hun spectaculaire ontwerp. De randen zijn, op normale kijkafstand, verdwenen en de dikte van het topmodel is overal slechts 15mm. Daarom noemt Samsung het display op de Q950TS een Infinity Screen. Ook de beeld- en geluidsweergave is wederom verbeterd. Hiermee hoeven mensen op zoek naar de beste kijkervaring niet langer genoegen te nemen met een compromis.

Met slimme AI-features als Object Tracking Sound, Q-Symphony en Quantum Dot AI is de kijk- én luisterervaring mooier en meeslepender dan ooit

“Onze line-up is intelligenter dan ooit”, zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio bij Samsung Benelux. “Met slimme AI-features als Object Tracking Sound, Q-Symphony en Quantum Dot AI is de kijk- én luisterervaring mooier en meeslepender dan ooit. Wij zijn ervan overtuigd dat onze volledige line-up mensen boeien van intro tot credits. De 8K QLED Q950TS is hét topmodel van de nieuwste line-up: het is de eerste 8K tv met een opvallende, ultradunne vormfactor, premium 8K beeldkwaliteit én indrukwekkend surroundgeluid.”

Voor ieder wat wils

De nieuwe line-up biedt voor ieder wat wils. Zo bestaat de QLED 8K line-up uit de Q800T, Q900T en Q950TS-modellen in beeldformaten van 55 tot 85 inch. De QLED 4K line-up bestaat uit de Q60T-, Q70T-, Q80T-, Q90T en Q95T-modellen in beeldformaten van 43 tot 85 inch. Alle televisies zijn vanaf de komende weken verkrijgbaar. Het topmodel, de 8K QLED Q950TS, is verkrijgbaar vanaf € 5.999.

Nóg meer beleving

Voor het bieden van een extra unieke beleving, introduceerde Samsung een reeks soundbars met betere integratie tussen tv en audioapparatuur. Hiermee ervaren mensen entertainment alsof ze deel uitmaken van de actie op het scherm. De line-up, de Q800T, Q70T en Q60T werkt dankzij Q-Symphony optimaal samen met de Samsung QLED tv’s. Q-Symphony is een nieuwe unieke vinding die zorgt een samensmelting van beeld en geluid en daarmee tot een ongekende kijkervaring. De nieuwe S-series soundbars hebben een nieuw design dat is bekleed met hoogwaardig textiel van Kvadrat dat een aanvulling is op elk interieur. Tot slot zijn alle soundbars in Samsungs line-up in te zetten als Bluetooth-speaker. Zo ben je verzekerd van heldere muziekweergave.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

OnePlus komt met nieuwe lijn die volledig 5G-proof is

Trend setting: NM-D775 Plus serie