in

Samsung 2019 QLED 8K TV’s vanaf eind maart verkrijgbaar

8K en 4K QLED TV’s beschikbaar van 43 tot 98 inch – De Samsung 2019 8K en 4K QLED TV’s zijn vanaf eind maart verkrijgbaar in Nederland. De prijzen variëren van € 999,- voor de 4K Q60R TV in 43 inch tot € 59.999,- voor de 98 inch grote QLED 8K Q950R.

Ook Samsungs Lifestyle TV’s The Frame en The Serif zijn geüpdatet met de prachtige kleuren van QLED. De volledige 2019 QLED line-up bestaat uit meer dan 15 modellen van 65 inch en groter om zo de optimale thuisbeleving te creëren.

Om de kijkervaring van QLED TV’s dit jaar verder te verbeteren, heeft Samsung een groot aantal innovaties toegevoegd aan de 2019 QLED TV’s.

  • Ultra Viewing Angle: zorgt voor scherpere beelden met diepere zwarttinten en een bredere kijkhoek.
  • Direct-Full Array: zorgt in combinatie met het 100% kleurvolume van QLED voor het optimale contrast. Zo is het mogelijk om dieper zwart weer te geven, zonder dat de kleur vervaagt.
  • Quantum Processor: zorgt ervoor dat QLED TV’s via AI-upscaling elke broninhoud weergeven in een verbeterde helderheid, beeldkwaliteit en geluid dat per scene is geoptimaliseerd. Na Samsungs 8K TV’s zijn nu ook de QLED 4K-modellen uitgerust met de Quantum Processor 4K.
  • HDR10+: maakt heldere scenes lichter en donkere scenes donkerder door het contrast voor elke scene te optimaliseren. Zo geniet je van een nog gedetailleerdere kijkervaring.
  • Ambient Mode: geeft nuttige informatie, zoals de tijd, het weer, nieuwsberichten, maar ook foto’s en kunstwerken weer. Het brede aanbod aan thema’s en de mogelijkheid om de TV dezelfde kleur te geven als de muur waaraan hij hangt, zorgt ervoor dat de TV altijd past bij de sfeer in huis.
  • Bixby & slimme mogelijkheden: zet je Smart TV met je stem aan of regel het volume via Samsung Bixby (alleen beschikbaar in het Engels). Om je toegang te geven tot je iTunes-bibliotheek ondersteunen Smart TV’s de app ‘iTunes Movies & TV Shows’. Met Apple AirPlay 2 stream je moeiteloos beelden en muziek vanaf je iPhone of iPad.

Beschikbaarheid & prijzen

Alle 2019 QLED TV’s van Samsung zijn vanaf eind maart verkrijgbaar. The Frame en The Serif zijn vanaf april beschikbaar.*

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

De nieuwste EcoTank-printers van Epson besparen geld en ruimte

WIN! 6x ASUS monitor met NewStar beugel