in

Hoge webcamresolutie met dualpix infinite

De Hercules Dualpix Infinite is een webcam met verbeterde prestaties, zo stelt de fabrikant. De camera heeft een groothoeklens met autofocus, uitzonderlijk hoge video- en fotoresoluties, ingebouwde hifi-microfoon met ruisonderdrukking, gloednieuwe functies om te chatten met bewegende beelden…

De Hercules Dualpix Infinite bevat een echte groothoeklens (circa 70°) met autofocus. Dichtbij of veraf, de autofocus zorgt altijd voor een scherp beeld en is ideaal voor gebruikers die als groep in beeld willen komen zonder meteen bij elkaar op schoot te hoeven kruipen. Ook ideaal voor mensen die anderen een kijkje in hun kamer willen gunnen. Bovendien zit er een unidirectionele hifi-microfoon met ruisonderdrukking die de stem doorlaat en andere geluiden wegfiltert.

Dankzij de hoogwaardige sensor heeft de Dualpix Infinite een fotoresolutie van 7,6 miljoen pixels en een videoresolutie van 2 miljoen pixels. De beelden zijn zuiver, scherp en realistisch tot in het kleinste detail, zelfs bij weinig licht.

Met de introductie van de Dualpix Chat and Show-webcam eerder dit jaar heeft Hercules een geheel nieuwe dimensie toegevoegd aan het chatten. Voor het eerst kunnen gebruikers hun favoriete fotos direct in het chatvenster laten zien – zonder ze eerst naar de ander te verzenden of de beeld-in-beeld-weergave te onderbreken. De diavoorstelling werkt alsof je een fotoalbum doorbladert terwijl je met vrienden aan een tafel zit. En dankzij de pointer blijft er geen detail onopgemerkt. 


Gebruikers kunnen niet alleen hun fotos, maar ook hun filmbeelden tonen. Het is zelfs mogelijk een item van het Windows-bureaublad (bijvoorbeeld een artikel, website of e-mail) te slepen en er live iets bij te vertellen. De commentaarfunctie is ook heel geschikt om een geintje uit te halen, bijvoorbeeld om een goede vriend te dubben, of een acteur terwijl de trailer loopt. Daarnaast zijn er ook nog de ingebouwde hilarische effecten, zoals morphing en vrolijke kaders.

Dankzij de nieuwe versie van de Webcam Station Evolution-software beschikt de Hercules Dualpix Infinite over verschillende opnamemodi (foto, film en timer), geavanceerde gezichtsherkenning, automatische bestandsconversie op basis van het doel (e-mail, blogs, iPod, PSP en zelfs YouTube) en een High Speed usb 2.0 Video Class-aansluiting. Allemaal klaar voor gebruik.
De Hercules Dualpix Infinite, uitgevoerd met elegant zwart lakwerk en geborsteld aluminium, is verkrijgbaar vanaf november voor een adviesprijs van 79,99 euro.

Numpadmuis, vooral handig voor notebookgebruikers

Six-bay desktop NAS