in

Packard Bell introduceert: dot

Packard Bell introduceert de dot, een 8,9-inch netbook speciaal ontworpen voor consumenten. De dot heeft een elegant zwart glanzende cover en rode details. Dankzij het compacte formaat en de snelle, eenvoudige internetverbinding is de netbook de ideale combinatie tussen een notebook en een smartphone.

De dot heeft een platte behuizing en weegt ongeveer een kilo. De harde schijf van 160 GB biedt veel opslagruimte en de ingebouwde 5-in-1 kaartlezer en drie usb-poorten maken het overzetten van foto’s of andere data eenvoudig. Dankzij de lange batterijduur en de mogelijkheid een extra 6-cellen batterij te plaatsen, kan de netbook uren achter elkaar worden gebruikt.

Hans Schinkel, General Manager Packard Bell Nederland: ‘Consumenten kiezen de laatste jaren massaal voor notebooks, maar er blijven omstandigheden waarin een notebook van normale grootte te hinderlijk is en een smartphone te klein. De dot is een ideale combinatie van beide. Bestaande netbooks zijn vooral sober en zakelijk. Packard Bell komt daarom met de eerste netbook specifiek voor consumenten met een aantrekkelijk design van hoogglans zwart met rode accenten. Kortom, de eerste netbook om mee gezien te worden.’

De dot is zeer geschikt voor mobiele communicatie dankzij de ingebouwde wifi draadloze internetverbinding. De optionele 3G-module maakt een nog snellere internetverbinding mogelijk. Ook zit er een webcam in het model. De dot is beschikbaar vanaf november. De adviesprijs bedraagt 399 euro, inclusief btw.

Numpadmuis, vooral handig voor notebookgebruikers

Six-bay desktop NAS