in

Numpadmuis, vooral handig voor notebookgebruikers

Sandberg komt met een speciale muis die ook dienst doet als numeriek toetsenbord. Vooral bij het invoeren van cijferreeksen op een notebook kan dit handig zijn. Geen extra usb-poort bezet voor een numeriek toetsenbord naast de muis, maar gewoon een optische muis en numpad in een.

Erling Hoff Petersen, Sales Director, zegt: ‘Wij houden van ongebruikelijke oplossingen als de gebruiker hiervan meeprofiteert. En dat is wat de 2-in-1 Numeric Mouse biedt. Het is absoluut geniaal om zowel een muis en een toetsenbord in hetzelfde apparaat te hebben dat je in een vakje in je tas kunt stoppen. Het functioneert echt goed als muis en ik moet zeggen dat het toetsenbord precies datgene doet wat het zou moeten doen.’

Met een kleine schakelaar zijn beide functies – muis of numpad – te vergrendelen, zodat er niet per ongeluk cijfers op het scherm verschijnen tijdens het muizen en scrollen. Naast de gebruikelijke cijfers zit er ook een backspace en tab-knop op de muis, die het makkelijker maakt verbeteringen aan te brengen.

Silver-collectie voor DS Lite

Packard Bell introduceert: dot