in

HP Mini 210 in vier kleuren

HP lanceert de Mini 210, een compact, lichtgewicht netbook. Het model verschijnt in zwart, zilver, blauw en rood en is gemakkelijk mee te nemen en geeft snel toegang tot email, internet, muziek, video’s en foto’s. Vanaf eind januari ligt hij in de winkels voor een adviesverkoopprijs van 299 euro. Er zijn ook bijpassende muizen te koop.

De HP Mini is minder dan 2,5 cm dik en weegt 1,1 kg. Hij is voorzien van HP Imprint Finish, een geometrisch design dat de HP Mini 210 een stijlvolle look geeft. Daarbij biedt de Mini een breed kleurenspectrum via hd-playback op het 25,7 cm beeldscherm.

‘De HP Mini 210 maakt een echt statement dankzij zijn stijl en features,’ zegt Ronald Hoogeweg, Category manager consumer notebooks bij HP. ‘Met hippe kleuren, een slank design, beeldscherm zonder rand, multi-gesture touchpad, een toetsenbord voorzien van rubberen toetsen en geïntegreerde software geven consumenten uiting aan hun eigen stijl zonder daarbij in te leveren op prestaties. Thuis, op het werk of onderweg; met de HP Mini 210 houd je altijd contact, blijf je geïnformeerd, geëntertaind en kun je efficiënter werken.’

E-readers succes in 2009

Samsung home entertainment op CES