in

HP Nederland lanceert drie gloednieuwe innovatieve winkels op verrassende A-locaties in Nederland

Opening: 28 december om 12.00 uur in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag – Vandaag onthult HP Nederland de opening van drie hypermoderne winkels op 28 december in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag, op verrassende A-locaties.

De gloednieuwe winkels waar kwaliteit, technologie en innovatie centraal staan worden geopend nabij de Museumpromenade (Amsterdam), het Binnenwegplein (Rotterdam) en op de Grote Marktstraat (Den Haag). Winkelend publiek wordt uitgenodigd de virtuele wereld van HP binnen te treden en op unieke wijze de producten te ontdekken.

In de digitale pop-up winkels van HP Nederland introduceert het merk op dat moment wereldwijd de primeur van een aantal innovatieve ontwikkelingen. Zo toont HP Nederland onder andere ’s werelds eerste laptop die compleet is afgewerkt met leer. Daarnaast wordt onder begeleiding van de hostess de interactieve winkel getoond met een uitgebreide uitleg van de diverse producten en mogelijkheden. Laat je onderdompelen in de wereld van HP Nederland zoals nooit eerder vertoond.

Amsterdam
Locatie: Nabij Museumpromenade
Tijdstip: 28, 29 en 30 december vanaf 12.00 uur

Rotterdam
Locatie: Binnenwegplein
Tijdstip: 28, 29 en 30 december vanaf 12.00 uur

Den Haag
Locatie: Grote Marktstraat
Tijdstip: 28, 29 en 30 december vanaf 12.00 uur

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

DigiTip: Gamingtafel – GXT 711 Dominus Gaming Desk

Welke tech-trends staan ons in 2019 te wachten?